Setari Cookie-uri

Mariana Moculescu, pregătită să îl recucerească pe Horia Moculescu, la 23 de ani de la divorț!

Mariana Moculescu a mărturisit că și-ar dori să formeze din nou un cuplu cu Horia Moculescu, deși au trecut 23 de ani de când aceștia au divorțat.

Mariana Moculescu și-a făcut planuri mari pentru această primăvară, în special să îl recucerească pe fostul ei soț. Vedera și Horia Hoculescu au divorțat în urmă cu 23 de ani, însă, se pare, flacăra dintre cei doi nu s-a stins nici acum. Cei doi au fost căsătoriți între 1989 și 2000, iar din dragostea lor s-a născut Nidia, fiica lor, ce are în prezent 32 de ani.

Recent, într-un interviu pentru Antena Stars, Mariana Moculescu a vorbit despre momentele în care l-a cucerit pe Horia Moculescu, dar și cum i-a marcat acesta viața.

„Atunci când m-a cunoscut (n.r. – Horia Moculescu), a spus că semăn extraordinar de bine cu actrița Raquel Welch. Chiar și fostei lui soții, pe vremea aceea era nevasta lui, i-a spus că a cunoscut o fată care seamănă izbitor cu actrița hollywoodiană Raquel Welch.

Citește și:

Am cumpărat o perucă asemănătoare coafurii pe care o avea actrița (…) Se va reîndrăgosti de mine și sper să îi priască”, a mărturisit Mariana Moculescu, pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Vedeta ia în calcul reîndrăgostirea de Horia Moculescu și spune că orice este posibil, mai ales că iubirea nu face rău nimănui. Tot ea îi laudă calitățile fostului ei soț și spune că este un adevărat gentleman, care o ajută de fiecare dată când are nevoie.

„Da (n.r. – și-ar dori să se reîndrăgostească Horia de ea), păi face bine oricărui om să se îndrăgostească. (…) Cine știe ce se întâmplă în această primăvară. Mă pot reîndrăgosti, chiar și de Horia. (…)
Mă ajută în continuare dacă îi cer ajutorul. Este foarte gentleman cu mine Horia. Este foarte domn și este un bărbat care… mă rog, în anumiți ani își pierduse calitățile, dar am rămas foarte plăcut impresionată că este un gentleman în ultima perioadă”, a mai dezvăluit Mariana Moculescu.

Citește și:

Vedeta îi simte lipsa lui Horia Moculescu, chiar dacă au trecut mai bine de două decenii de când cei doi s-au separat. Mariana Moculescu spune că ea și artistul erau compatibili la pat și este convinsă că nici acesta nu a dat-o uitării.

„Eu și Horia am avut o compatibilitate la pat foarte bună. A fost bărbatul cu care eu m-am simțit bine în pat. Aș fi rămas cu el, dacă nu era vulcanic. L-am apreciat foarte mult. Cred că de aceea nu am mai avut ochi cu adevărat pentru niciun alt bărbat. Horia Moculescu a fost etalon. Horia m-a format și sexual, eram tânără pe atunci”, a declarat Mariana Moculescu, pentru playtech.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.