Setari Cookie-uri

Fiica Oanei Roman suferă de dorul tatălui! Isabela a cerut ajutorul unui psiholog!

Micuța Isabela merge la psiholog, pentru a depăși suferința cauzată de separarea părinților.

Oana Roman trece prin clipe grele după desparțirea de Marius Elisei, dar cel mai mult suferă Isabela. Micuța petrecea foarte mult timp cu tatăl ei, iar plecarea lui Marius a afectat-o enorm. Oana Roman a dezvăluit că fostul ei soț nu a mai venit să își vadă fiica și nu îi trimite nici bani pentru întreținerea sa.

Recent, pe rețelele de socializare, acolo unde Oana Roman este foarte activă, ea a vorbit despre cum a impactat-o separarea de Marius Elisei pe Isabela. Fiica vedetei merge acum la psiholog, la dorința ei, și vorbește cu un terapeut specializat despre tristețea pe care o simte în suflet.

„Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat. Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana”, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

Citește și:

Oana Roman are mare grijă de Isabela și i-a îndeplinit dorința micuței sale. Vedeta a căutat un psiholog care lucrează cu copiii, iar Isabela se duce acum cu mare drag.

„Ea îi spune <> și Ana este, într-adevăr, un psiholog care face și dezvoltare personală pentru copii și Isa a început să meargă să o vadă pentru că așa și-a dorit, asta a simțit că vrea, și am făcut cum și-a dorit ea”, a adăugat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.