Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, niciodată dezamăgită de bani! Cum reușește vedeta să atragă mii de euro ca un magnet?

Pentru Bianca Drăgușanu, banii sunt cei mai buni prieteni ai săi. Vedeta face mii de euro dintr-o singură apariție, iar blondina recunoaște că are o viață frumoasă, dar dificilă.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite vedete autohtone și se bucură de o viață de lux, atrăgând banii ca un magnet. Blondina se bucură de faimă și de cele mai scumpe lucruri, asta pentru că, doar pentru o apariție, vedeta primește mii de euro.

Recent, diva a vorbit despre succesul și prosperitatea financiară, dar și cum reușește să facă atât de mulți bani, încât să nu mai aibă grija zilei de mâine. Bianca a mărturisit că banii nu au dezamăgit-o niciodată și că aceștia sunt cei mai buni prieteni ai săi.

„Banii sunt cei mai buni prieteni ai mei. Prietenii te mai dezamăgesc, dar banii, niciodată. Asta e realitatea. Sunt o sursă inepuizabilă și un magnet. Viața pe care o am, deloc ușoară, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Fac exact ce îmi place și banii vin la mine. Eu port peruci și îmi place să port peruci, iar pentru că port peruci am un contract de imagine și îmi vin bani pentru că port peruci. Eu port diamante și pentru că port diamante, eu am contract de imagine și îmi vin bani că port diamante. Numele meu, Bianca Drăgușanu, este o marcă înregistrată și sunt iubită de Dumnezeu și binecuvântată. Prin prisma joburilor pe care le am, eu fac foarte mulți bani.”, a declarat blondina în emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Pe lângă atelierul de rochii pe care îl are, imaginea Biancăi Drăgușanu este cea care îi aduce în conturi mii de euro. Vedeta nu ține cont de nimeni și de nimic atunci când își propune ceva, iar drumul spre celebritatea din prezent nu a fost unul ușor.

Citește și:

Vedeta s-a confruntat de-a lungul timpului și cu hateri, însă acum și-a dat seama că aceștia sunt și ei, la rândul lor, fanii ei. Numele Biancăi se află pe buzele tuturor, iar ea știe cum sîă profite de fiecare clipă de celebritate, astfel încât să îi meargă bine, oriunde s-ar afla.

„Am vorbit acum câteva zile cu o prietenă de-ale mele și mi-a zis: Nu știu ce faci, dar cred că ești cea mai controversată persoană pe care eu o cunosc. Mă așteaptă inclusiv vecina din blocul alăturat să mă întrebe cu ce ai venit machiată, dacă ai venit îmbrăcată în negru, în albastru, în verde, cum te-ai comportat, dacă ai mai slăbit, dacă te-ai mai îngrășat. (…) Ăștia sunt fanii mei, de fapt, ai înțeles? (n.r.: haterii), pentru că ei își iau timp din timpul lor să-mi scrie mie, ca să mă urmărească pe mine, ei știu absolut tot ce fac eu, și atunci eu cred că sunt, de fapt, un fel de fani neasumați. Haterii sunt un fel de fani neasumați care, de fapt, în sufletul și în sinea lor și-ar dori să fie ca tine”, a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.