Setari Cookie-uri

Kate Middleton, apariție surprinzătoare la premiile BAFTA. Prințesa de Wales a purtat aceeași ținută ca în ediția din 2019

Kate Middleton a ales pentru ediția din acest an a premiilor BAFTA o ținută pe care a mai purtat-o în cadrul aceluiași eveniment, în ediția din anul 2019. Prințesa a accesorizat rochia cu o pereche de cercei de la Zara.

Kate Middleton a fost prezentă la ediția din acest an a premiilor BAFTA, fiind însoțită de soțul ei, Prințul William. Prințesa de Wales a ales să îmbrace o creație a designerului Alexandru McQueen, aceeași rochie pe care a purtat-o și în urmă cu 4 ani, în cadrul ceremoniei BAFTA, ediția 2019.

Kate Middleton și-a modificat rochia, astfel că, dacă în urmă cu 4 ani, ținuta avea un detaliu floral pe umăr, acesta a fost acum înlăturat. În ediția din acest an, Prințesa și-a accesorizat rochia elegantă cu o pereche de mânuși negre și o pereche de cercei Zara, în valoare de 20 de euro. Potrivit Daily Mail, soția Prințului William apreciază și poartă adesea piesele brand-ului spaniol Zara.

Premiile Academiei Britanice de Film

Premiile Academiei Britanice de Film (BAFTA) au ajuns la cea de-a 76-a ediție. Evenimentul a avut loc în această duminică, 19 februarie, la Royal Festival Hall, Londra.

Citește și:

Premiul pentru cel mai bun film a fost câștigat de "All Quiet on the Western Front", regizat de Edward Berger. Producția este un remake german al unui film clasic în care sunt prezentate ororile războiului.

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.