Setari Cookie-uri

De ce poartă Prințul William câte două ceasuri pe mână? Prințesa Diana avea același obicei!

Prințul William a fost fotografiat purtând două ceasuri, câte unul la ambele încheieturi. Ce semnificație are acest obicei, mai ales că și mama sa, Prințesa Diana, purta câte două ceasuri?

Prințul William a fost fotografiat la două dintre cele mai recente evenimente publice la care a participat alături de Kate Middleton, purtând câte două ceasuri, câte unul la fiecare încheietură. Această alegere le-a atras atenția paparazzilor, iar jurnaliștii au scris despre obiceiul asemănător pe care îl avea și regretata Prințesa Diana.

Pe una dintre mâini, Prințul William a purtat un ceas Omega Seamaster 300m, un cadou făcut de mama sa, un accesoriu cu o valoarea sentimentală inestimabilă. Fiul Regelui Charles poartă acest ceas de peste 20 de ani.

La cealaltă mână, Prințul William a ales să poarte un ceas inteligent marca Garmin Forerunner 245, în valoare de 200 de euro. Acesta îi măsoară pulsul inimii, îi calculează pașii și are multe alte funcții care îl ajută să aibă o stare de sănătate optimă.

Citește și:

În familia regală britanică, ceasurile inteligente sunt purtate și de Camilla, dar și de prințul Edward.

La rândul său, regretata Prințesă Diana obișnuia să poarte câte două ceasuri pe mână. În una dinte fotografiile cu ea, în timp ce se afla la un meci de polo al Prințului Charles, Prințesa este înfățișată purtând două ceasuri pe o singură mână. Unul dintre ele îi aparținea ei, iar celălalt era al logodnicului său în aceea vreme, Prințul Charles.

Chiar și după căsătoria cu Prințul Charles, Prințesa Diana a continuat să poarte câte două ceasuri în același timp.

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.