Setari Cookie-uri

Gina Pistol, decizie de ultim moment! Ce hotărâre radicală a luat iubita lui Smiley?

Decizia de ultim moment luată de Gina Pistol! Ce se întâmplă în viața sa?

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu doi ani, iar de atunci viața i s-a schimbat complet. Vedeta are mare grijă de micuța Josephine și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu ea. Chiar dacă este o mamă implicată, Gina și-a reluat activitatea, iar în această primăvară se va difuza ultimul sezon "Chefi la cuțite", pe care ea îl moderează.

După emisiunile prezentate la Antena 1, timp în care iubita lui Smiley a învățat enorm și a legat prietenii strânse alături de colegii de platou, iată că a venit vremea ca Gina să înceapă un nou capitol. Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune, printr-o postare lungă și emoționantă, pe social media.

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: impaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.
Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Citește și:

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.
Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.”, a scris Gina Pistol pe pagina sa de socializare.

Gina este recunoscătoare pentru toți anii petrecuți în lumina reflectoarelor, însă nașterea fetiței ei i-a adus multe schimbări în viață. Momentan, vedeta vrea să se axeze pe creșterea și educația fiicei sale, însă, nu a specificat ce alte planuri de viitor mai are.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.