Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, aniversare la America Express, fără fetițele sale. Cât de greu i-a fost artistei să stea departe de Ela și Clara?

Andreea Bălan a împlinit 38 de ani pe 23 iunie, perioadă în care se afla în Guatemala, la America Express. În episodul ce va fi difuzat la Antena 1, telespectatorii vor putea să vadă cum și-a petrecut artista ziua de naștere.

Andreea Bălan a împlinit 38 de ani pe data de 23 iunie, moment în care se afla în competiția America Express. Vedeta a fost departe de micuțele ei în această zi specială, însă cele două fetițe sunt prezente permanent în gândurile sale.

În următoarea ediție America Express, ce urmează a fi difuzată în această seară la Antena 1, telespectatorii vor putea viziona cum și-a sărbătorit artista ziua de naștere. Pentru prima dată departe de fiicele ei de ziua sa de naștere, Andreea s-a emoționat atunci când a văzut ce surpriză au pregătit Ela și Clara de acasă.

„Cel mai mult am stat departe de fiicele mele 7 zile. Competiția America Express înseamnă enorm de mult timp la distanță de ele. Mi-e foarte dor de ele. Dar fetițele mele sunt tot timpul în gândul meu”, a declarat Andreea Bălan.

Citește și:

Tot în ediția din această seară, telespectatorii vor putea vedea ce noi provocări au de înfruntat echipele, dar și cine va câștiga imunitatea pentru biletul către Columbia.

Andreea Bălan, condiții pentru viitorul iubit

După mai multe eșecuri în dragoste, Andreea Bălan a pus câteva condiții viitorului ei iubit. Vedeta este foarte apropiată de mama sa, care o ajută necondiționat în creșterea Elei și Clarei. Artista a declarat că va locui cu mama ei tot timpul, iar viitorul iubit va trebui să accepte acest lucru.

„Mama are grijă de trei fete și e o binecuvântare că mama locuiește cu noi. De când mama locuiește cu noi, viața mea este extraordinară, este mult mai frumoasă decât înainte, vă jur! Casa e bine, frigiderul, mâncarea, toată lumea mănâncă bine. Și n-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama, adică anunț dinainte să se știe. Mama face parte din mine!”, a declarat Andreea Bălan pentru CANCAN.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.