Setari Cookie-uri

Cu toții îl cunoaștem pe Florin Călinescu, dar stai să vezi cu ce se ocupă fiul său! Petru a studiat actoria și muzica

Petru Călinescu are 37 de ani și este tatăl unui băiețel de 4 ani și jumătate. Fiul lui Florin Călinescu a studiat actoria și muzica în Marea Britanie.

Petru Călinescu este fiul îndrăgitului prezentator tv, Florin Călinescu. În vârstă de 37 de ani, Petru este pasionat de actorie și muzică, pe care le-a și studiat în Marea Britanie. Recent, el a început o colaborare cu Opera Comică pentru Copii, pentru un musical.

„Eu am studiat, în Marea Britanie, și actorie, și muzică. Am început o colaborare, recent, cu Opera Comică pentru Copii. Prima din, sper, mai multe colaborări de acest fel, în direcție de musical. Pe 11 martie, avem premiera la musicalul „Heidi”, la Opera Comică. Și sper să construiesc și pe această colaborare”, a spus Petru Călinescu, pentru click.ro.

Pasiunea pentru muzică i-a îndreptat pașii către pian, încă de când era elev. Ulterior, Petru a descoperit actoria în anii de liceu, iar apoi cântatul.

Citește și:

„Am început cu pianul clasic de foarte mic. Cred că eram în clasa I sau în clasa a II-a, nu mai țin minte, exact.
Deci muzica a fost prima mea dragoste, pianul a fost prima mea dragoste. Pe urmă, în liceu, am început cu actoria. Și după ce mi s-a terminat schimbarea vocii, în liceu, mi-am dat seama că pot să și cânt. Cântatul a fost ultimul din ecuație.”, a mai povestit fiul lui Florin Călinescu.

Pe lângă actorie și muzică, Petru Călinescu este și antreprenor și lucrează cot la cot cu familia sa. Tânărul nu și-a dorit să calce pe urmele tatălui său și a muncit pentru a-și crea de unul singur o carieră de succes.

„Recunosc, când eram mai tânăr mi-a fost puțin teamă să nu intru în umbrela asta „E băiatul lui, așa…”, dar, din fericire, suntem în domenii diferite. Adică eu cânt, tatăl meu este om de televiziune. Și cred că publicul își poate da seama că poate am și un anumit merit ca și cântăreț, să fiu acolo”, a recunoscut Petru, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Pe lângă domeniul profesional, tânărul se poate lăuda și cu o viață personală împlinită. El este căsătorit și are un băiețel în vârstă de 4 ani și jumătate.

„Am o soție minunată, Simona. Și un băiețel minunat, Dominic Paul, care are patru ani jumate.”, a mai mărturisit Petru Călinescu.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.