Setari Cookie-uri

Selena Gomez a răspuns acuzațiilor cu privire la greutatea sa! Vedeta a fost diagnosticată cu lupus în 2014

Selena Gomez a fost ținta răutăților presei de peste ocean, asta după ce silueta sa a suferit modificări. Artista a oferit câteva explicații despre greutatea ei, mai ales că suferă de o boală autoimună.

Selena Gomez este una dintre cele mai iubite artiste de peste ocean, iar admiratorii săi îi trimit mesaje de încurajare de peste tot din lume. Fiecare pas al ei este atent studiat, iar nu de puține ori vedeta s-a simțit copleșită de presa care îi încalcă intimitatea.

Recent, ea a apărut la un eveniment monden, iar ziarele de scandal s-au grăbit să îi critice silueta. Vedeta a pus câteva kilograme în plus, iar reproșurile nu au întârziat să apară.

Selena a oferit câteva explicații, cerând presei și internauților să înceteze cu criticile asupra formei corpului ei. Artista, care suferă de Lupus din anul 2014, a explicat că medicamentația care o ia pentru boala auto-imună îi declanșează retenția de apă.

„Din cauza medicamentelor pe care le iau pentru lupus, rețin multă apă. Acestea m-au făcut să mă îngraș. Când nu le iau, tind să slăbesc. Cu toate astea, medicamentele mele sunt importante și cred că mă ajută să duc o viață normală”, a declarat Selena Gomez.

Citește și:

Artista a avut o reacție dură și asupra celor care o critică pentru a s-a îngrășat. Ea a menționat că oamenii nu ar trebui să fie rușinați de greutatea lor corporală și i-a încurajat pe toți cei care se află în aceeași situație ca a ei.

"Lăsați-mă în pace! Oamenii nu ar trebui să fie rușinați de corpurile lor. Nu sunt un model și nu am fost niciodată. Cred că toți oamenii sunt minunați și nu ar trebui să se țină cont de cum arată. Îi încurajez pe toți cei care se simt rușinați și care trec prin așa ceva”, a mai specificat vedeta de peste ocean.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.