Setari Cookie-uri

Problemele pentru Vica Blochina continuă și după Survivor! Vedeta nu ar mai participa la o astfel de emisiune!

Vica Blochina a ieșit din competiția Survivor după doar patru săptămâni, însă problemele se țin strâns legate de ea. Vica a mărturisit că nu ar mai participa la un astfel de concurs nici pentru jumătate de milion de euro.

Deși nu multă lume a încurajat-o, Vica Blochina a dat dovadă de multă ambiție și s-a avântat în competiția Survivor. Vedeta a luptat din greu și a făcut față tuturor provocărilor din reality show-ul de la ProTV. După 4 săptămâni, Vica a fost eliminată, însă ea s-a bucurat că se întoarce la fiul ei, Edan.

Recent, ea a vorbit despre problemele pe care în continuare le întâmpină, deși au trecut câteva săptămâni bune de când a revenit în România.

„Mă culc foarte târziu și mă scol foarte târziu. Nu am reușit încă să revin la fusul orar de acasă. Și de fiecare dată când adorm, visez că sunt în junglă, că particip la Survivor și că mă lupt pentru nu știu ce! E un coșmar!”, a susținut Vica Blochina, pentru playtech.ro.

Citește și:

Cel mai mult au deranjat-o pe Vica neînțelegerile dintre concurenți. Vedeta a reușit să se adapteze condițiilor precare de igienă, însă și-ar fi dorit să se apropie mai mult de cei prezenți în competiție, mai ales că ea este o fire glumeață și extrem de prietenoasă.

„Eu sunt de felul meu o fire foarte glumeață. Eu rând mult și spun glume. Acolo așa ceva nu a fost posibil. Acolo fiecare se urăște cu fiecare, fiind vorba despre un concurs pe care fiecare vrea să-l câștige. Și atunci se uită la tine ca la un rival, cu alți ochi. Ca atare, vibe-ul meu a fost din capul locului unul cu totul diferit de ceea ce se petrece acolo. Nu lipsa mâncării sau a confortului de acasă e principala problemă, ci modul în care te raportezi la ceilalți. Cred că d-aia nici nu mi-am revenit. Fiindcă eu sunt obișnuită să petrec timp cu prietenii, să vorbim, să facem planuri. Nici la acest capitol nu am reușit încă să revin și mă tem că va mai dura o vreme!”, a mai zis ea.

Citește și:

Fiul ei, Edan a fost total împotriva participării Vicăi la emisiunea Survivor. Adolescentul s-a opus atât de tare, încât a refuzat chiar să mai vorbească cu mama sa. După ce a ieșit din competiție, Vica și-a sunat fiul, care a felicitat-o pentru parcursul în competiție.

Fosta balerină a menționat că dorul de Edan a fost foarte mare și că nu ar mai participa la astfel de emisiuni nici peste jumătate de milion de euro.

„Perioada asta de patru săptămâni, cât am stat în Dominicană, a fost cea mai lungă în care am fost departe de fiul meu. Și atunci când m-am întors și am realizat ce am acasă, m-am gândit imediat că trebuie să învăț să mă bucur și mai mult de toate astea. Când intri în acel proiect, e o trăire foarte intensă, dar egoistă”, a mai spus ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.