Setari Cookie-uri

Ce l-a determinat pe Anghel Damian să aibă o relație cu Lia Bugnar, cu 23 de ani mai mare decât el?

Anghel Damian a vorbit despre relația de 8 ani cu Lia Bugnar și a dezvăluit cum a fost această experiență pentru el, mai ales că actrița este cu 23 de ani mai mare.

Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu discret timp de 8 ani de zile, până în vara anului trecut, atunci când actorul a decis să pună punct relației. Acum, Anghel Damian urmează să devină tată peste doar câteva luni, iar iubita lui, Theo Rose, îi va oferi primul său copil.

Recent, actorul din serialul "Clanul" a vorbit despre povestea de iubire dintre el și Lia Bugnar, actrița cu 23 de ani mai mare ca el. Cu toate că este o diferență considerabilă, Anghel a menționat că el era persoana matură din relație.

„Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea.
Dacă îmi fac un soi de introspecție și mă gândesc de ce am ajuns să fiu un old soul, deși sunt și eu dependent de cafea, dar nu sunt sapiosexual… Părinții mei sunt, din punctul meu de vedere, profund imaturi. Ei divorțând foarte devreme, având 9 ani, am simțit că m-am responsabilizat foarte tare. M-am maturizat precoce”, a dezvăluit Anghel Damian în podcastul lui Gojira, scrie Fanatik.

Citește și:

Divorțul părinților l-a afectat pe Anghel Damian, iar experiențele trăite în copilărie l-au făcut să se maturizeze mai repede decât în mod obișnuit.

Lia Bugnar, declarații despre partenerii care își arată în mod public iubirea

Lia Bugnar a vorbit recent despre cuplurile care își mărturisesc unul altuia iubirea, în mod public. Actrița a fost întrebată care a fost cel mai frumos gest pe care l-a făcut din iubire.

„Întins mână să-l mângâi pe… Nu cred în iubirea care se manifestă prin gesturi spectaculoase, nu cred în trâmbițarea iubirii, nu cred în anunțarea publică a lucrurilor importante și intime care ți se întâmplă. Oamenii care nu știu să se iubească între patru pereți și urlă în gura mare că ei se iubesc au o problemă mare, care se rezolvă la psihoterapie. Cel mai frumos lucru pe care l-am făcut pentru persoana iubită a fost să o iubesc. Și să fiu iubită”, a declarat Lia Bugnar la PRO TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.