Setari Cookie-uri

Oana Roman, aniversare specială în Egipt pentru fiica sa, Isabela! Ce i-a lipsit micuței?

Isabela, fiica Oanei Roman a împlinit 9 ani, iar mama ei i-a pregătit câteva surprize speciale. Cele două au plecat în Egipt, acolo unde micuța a fost răsfățată cu cele mai frumoase daruri.

Ultima perioadă a fost una extrem de grea pentru Oana Roman, iar vedeta a trebuit să facă față mai multor provocări neașteptate. Pe lângă problemele de sănătate cu care mama sa se confruntă, Oana s-a despărțit de Marius Elisei, iar neînțelegeri au apărut și în relația cu sora sa, Catinca. Acum, vedeta a decis să lase trecutul la o parte și să se bucure de cea mai importantă persoană din viața sa, Isabela.

Micuța ei a împlinit 9 ani, motiv pentru care Oana a ales să plece împreună în Egipt, acolo unde au parte de tot felul de surprize. Pe lângă vremea bună și relaxare cât cuprinde, Oana a decis să îi facă toate poftele fiicei sale și să o răsfețe cu ocazia zilei sale de naștere.

„La mulți ani, iubita mea minunată! 9 ani de pură fericire. Ai fost cel mai cuminte și vesel copil și ai devenit cea mai bună prietenă. Îmi doresc să fii sănătoasă, fericită și iubită! Eu te voi iubi, proteja și ocroti toată viata și dincolo de ea! Te iubește mami mult de tot”, a fost mesajul pe care Oana Roman i l-a transmis fiicei sale, pe pagina ei de Instagram.

Citește și:

Oana a dus-o pe fiica sa la un salon de înfrumusețare, acolo unde aceasta și-a ales singură coafura. Mai mult, ea a avut parte de un tort delicios, dar și de un buchet de trandafiri.

„Nu e foarte ieftin, dar e cadoul Isei de ziua ei. Patru cozi cu extraextensii au costat 50 de euro.", a adăugat fiica lui Petre Roman.

Cu toate că a avut parte de o zi minunată, Isabela i-a simțit lipsa tatălui ei, dar și a prietenilor, care i-au urat toate gândurile cele bune, prin intermediul paginii de socializare a Oanei.

„Azi am reușit să îi fac o surpriză frumoasă Isei. Cei de la hotel m-au ajutat foarte mult. Isa a spus că a fost una dintre cele mai frumoase aniversări, deși știu că și-ar fi dorit să fie cu copiii, cu colegii de la școală și mai ales să îl vadă pe tatăl ei. Am vrut să o duc la un magazin să îi cumpăr un cadou și nu a vrut nimic, pentru că a zis că cel mai frumos cadou este că e cu mine în vacanță. Și asta e cea mai mare bucurie că am reușit să cresc un copil atât de minunat”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.