Setari Cookie-uri

Loredana Groza, îndrăgostită din nou! Atunci când credea că nu mai este posibil, fiorii au reapărut în viața sa

Loredana Groza are parte de o perioadă frumoasă a vieții sale, mai ales că nu mai credea că va ajunge să trăiască asta!

Loredana Groza trăiește una dintre cele mai frumoase perioade a vieții sale și nu s-a ferit să împărtășească și cu internauții momentele speciale pe care le trăiește. Artista se poate mândri cu o carieră de succes atât în muzică, cât și în televiziune, iar de curând un alt vis de-al său a prins contur.

Vedeta se pregătește intens pentru noul film în care va juca, regizat de Ciprian Mega. Loredana este foarte entuziasmată de producție, mai ales că l-a întâlnit pe actorul Mickey Rourke, pe care îl admira de foarte mult timp.

M-am îndrăgostit de Mickey Rourke când l-am văzut pentru prima dată în 9 săptămâni și jumătate. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Deci, iată-ne aici… împreună pe platoul de filmare, un film scris & regizat de Ciprian Mega.

Citește și:

Mulțumesc, Ciprian, pentru că mi-ai dat această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu înceta niciodată să visezi”, a scris Loredana Groza, pe pagina sa de Instagram.

Loredana nu a ezitat să împărtășească și cu internauții trăirile sale, declarând că este îndrăgostită de colegul său de platou.

Mickey Rourke, mesaj pentru Ilie Năstase

Nu este prima dată când Mickey Rourke vine în România. Actorul a vizitat țara noastră în urmă cu câțiva an, întâlnindu-se și cu Ilie Năstase. Acum, actorul speră să îl revadă pe sportiv

Acum că lucrez în țara lui Ilie Năstase, sper că noi doi vom apuca să ne vedem. Ultima oară când am fost în România am avut niște seri grozave în oraș împreună.

Citește și:

Îl respect foarte mult ca pe un fost campion. Obișnuiam să mă bucur când îl vedeam jucând, mai ales când se enerva și nu știai ce va face. Sper că totul merge bine în viața ta și sper că vom apuca să ne vedem”, a scris Rourke.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.