Setari Cookie-uri

Trucul de frumusețe pe care Elena Gheoeghe l-a învățat de la Thalia! Cum se menține artista tânără și frumoasă?

Elena Gheorghe a apelat la un serviciu de înfrumusețare, pe care îl știe de la Thalia. Ce folosește artista pentru a fi mereu tânără și frumoasă?

Elena Gheorghe are mare grijă de felul în care arată, ea fiind una dintre puținele vedete care nu a apelat la ajutorul medicului estetician pentru camuflarea ridurilor sau a micilor imperfecțiuni. Vedeta este atentă la alimentație, dar și la ritualurile zilnice de îngrijire.

Recent, Elena Gheorghe le-a oferit un pont celor care o urmăresc pe rețelele sociale și le-a povestit despre masajul sculptural, care ajută în prevenirea ridurilor. Vedeta a auzit pentru prima dată de acest serviciu de înfrumusețare la celebra Thalia și și-a dorit să găseasă pe cineva în România care să facă aceleași tip de masaj.

„Prima dată am auzit despre masajul sculptural la Thalia. Și chiar îmi doream să întâlnesc și la noi pe cineva care cunoaște tainele acestei terapii, pentru că nu e masajul acela simplu pe care îl știm noi de la cosmetică. E ceva mult mai complex. Datorită surorii mele, Ana, am întâlnit-o pe Simona, un profesionist cum nu cred că mai avem în România. După primele două ore de masaj am fost alt om: pielea era întinsă perfect, pomeți ridicați și fără cearcăne”, a declarat Elena Gheorghe, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Regimul alimentar al Elenei Gheorghe

Elena Gheorghe vrea să se mențină tânără și frumoasă, iar pentru asta se ține departe de alimentele nocive. Ea și-a făcut un obicei din a bea un pahar cu apă cu lămâie în fiecare dimineață, după care își prepară un suc de țelină, plin de vitamine.

„Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină apio, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula, după alte 20 de minute beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele. Din păcate, metalele grele sunt aproape în tot ce ne înconjoară și e musai să avem grijă, căci de aici provin majoritatea problemelor de sănătate.

Citește și:

La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante. Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu. Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza. Îmi fac poftele, dar cu măsură”, a dezvăluit Elena Gheorghe pentru VIVA!, în urmă cu ceva timp.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.