Setari Cookie-uri

Feli, momente grele după despărțirea de tatăl fiicei sale! Cum a reușit artista să se vindece?

Feli a trecut prin momente dificile, după despărțirea de tatăl fiicei sale. Artista a încercat să scrie tot ce are pe suflet, însă a avut parte de un blocaj creativ.

Feli este una dintre cele mai îndrăgite artiste autohtone, iar piesele sale sunt iubite de public, mai ales că în versurile aristei multă lume se regăsește. Din păcate, vedeta a avut parte de un blocaj creativ, asta după ce suferința a pus stăpânire pe inima sa.

Cu toate că Feli își dorea să se elibereze și să scrie tot ceea are pe suflet, ea nu reușea să își găsească resursele necesare. Artista a recunoscut că a trăit momente grele după despărțirea de tatăl fiicei sale și a avut nevoie de o perioadă în care să se vindece.

„Am avut o perioadă extrem de grea. Perioadă care, atunci când am dat să fug … m-a aruncat exact în mijlocul inimii mele. Nu mi s-a întâmplat niciodată să am un blocaj creativ atât de puternic. Îmi doream să scriu. Îmi doream să dau afară prin cântec sentimentele mele pentru că sunt reale. Pentru că știu că muzica scrisă din povești adevărate poate vindeca sufletul celui care o ascultă. Și ce împlinire mai mare pentru un artist decât asta? Să știi că muzica ta face cuiva bine… bate la cur orice ban sau kilometri de faimă. După o pauză totală din august, în ianuarie am scris prima piesă.

Citește și:

Mâine îi filmez un videoclip care să redea in imagini tot ce simte acum inima asta a mea. Asta nu e o postare de promovare. E un mesaj de bucurie prin care să vă spun ce frumos îmi voi cânta povestea. Și cât vă veți regăsi în ea. Nu e un single oficial. E o piesă cadou. Pentru mine și pentru voi. Vă pup din lumea mea”, a transmis Feli, pe Instagram.

Feli știe că muzica scrisă din povești adevărate poate să vindece sufletele celor care o ascultă. Pentru fanii ei, artista a anunțat că în curând va lansa o melodie specială, în care mulți se vor regăsi.

Iubita cântăreața și-a anunțat separarea de tatăl Norei Luna la sfârșitul anului trecut. Vedeta nu a vrut să ofere detalii cu privire la motivele despărțirii, însă a mărturisit că vor fi întotdeauna o familie pentru micuța lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.