Setari Cookie-uri

Mesajul emoționant al Mădălinei Crețan, după ce Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune

Gina Pistol a uimit pe toată lumea, după ce și-a anunțat retragerea din televiziune. Printre cei care i-au scris diverse încurajări s-a numărat și Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe.

Gina Pistol a uimit pe toată lumea când și-a anunțat retragerea din televiziune. După multe emisiuni prezentate la trustul Intact, iubita lui Smiley a luat decizia de a se dedica familiei, în special micuței Josephine. Vedeta a ajuns la concluzia că nimeni și nimic nu este mai important decât creșterea fetiței sale și timpul petrecut cu ea.

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Citește și:

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.", a declarat Gina Pistol, în urmă cu puțin timp.'', a transmis Gina Pistol pe Instagram.

Multă lume a încurajat-o pe Gina, iar internauții și-au arătat susținerea față de noile planuri ale vedetei. În secțiunea de comentarii, printre cei care s-au bucurat pentru blondină s-a aflat și Mădălina Crețan, care a felicitat-o pentru decizia de a-și petrece mai mult timp cu familia.

Citește și:

''Ești un suflet special, bun, iubitor și frumos!'', a scris Mădălina Crețan, în comentarii.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.