Setari Cookie-uri

Vedetă româncă, prezentă la Premiile Bafta: Kate Middleton nu respiră același aer ca noi!

Andreea Cristea este singura româncă prezentă la gala premiilor BAFTA. Influencerița a vorbit despre prezența lui Kate Middleton și a Prințului William la eveniment.

Andreea Cristea a fost prezentă la decernarea premiilor BAFTA, eveniment la care a participat și Kate Middleton și Prințul William. Tânăra româncă a pășit pe același covor roșu ca și membrii Casei Regale și a vorbit despre viața de influencer pe care o are și care îi deschide multe uși.

Andreea Cristea este o influenceriță româncă de succes, cu peste 45.000 de urmăritori pe Instagram. Pe contul său de socializare, Andreea postează adesea imagini de la festivalurile de modă și evenimentele internaționale la care ia parte. Decernarea premiilor BAFTA a adus-o pe româncă față în față cu Kate Middleton despre care a mărturisit că "nu respiră același aer ca ceilalți".

„Ea (n.r Kate Middleton) nu respiră același aer ca noi ceilalți. Are propriul ei covor roșu. Toată lumea e dată afară de pe covor și rămâne doar ea cu William pentru 40 de minute. Covorul roșu durează în jur de două ore, următoarea oră este acordată Familiei Regale. Eu am avut 5 minute să fac poze. Când toată lumea termină, intră câinii care miros explozibil, apoi vin Kate Middleton și William”, a spus Andreea Cristea, într-un interviu pentru Antena Stars.

Citește și:

Andreea a vorbit și despre apariția sa pe covorul roșu, mai ales că viața de influencer îi aduce multe beneficii. Românca spune că tot efortul merită, atunci când încheie contracte de imagine.

„Acum 5-6 ani nimeni nu știa dacă influencerii vor ajunge la un nivel atât de înalt, încât să fie plătiți pentru a merge pe covorul roșu sau să facă diverse companii. În momentul în care ajunge la secția de „bine îmbrăcat” în toată lumea, vezi că s-a meritat efortul. La final se merită, plus toate contactele pe care le faci”, a încheiat ea.

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.