Setari Cookie-uri

Andreea Bănică, hotel de lux la Eforie Nord! Cât costă un sejur la hotelul artistei? Prețurile nu sunt pentru toată lumea!

Andreea Bănică se pregătește să își inaugureze hotelul de lux de la malul mării. Vedeta s-a ocupat de fiecare detaliu, iar prețurile pentru un sejur în Eforie Nord reflectă acest lucru. Uite câți bani trebuie să scoți din buzunar, dacă vrei să te cazezi la hotelul artistei.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate vedete, iar de la apariția sa în industria muzicală, până în prezent, artista s-a bucurat de un succes impresionant în rândul fanilor. Vedeta este iubită de publicul ei de când și-a făcut pentru prima dată apariția, la începutul anilor 90. Vedeta a cântat în trupa Exotic, alături de Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, apoi a înființat trupa Blondy, alături de Cristina Rus.

Din anul 2005, Andreea Bănică are o carieră solo, iar, pe lângă familie și muzică, vedeta s-a mai concentrat și pe domeniul afacerilor. Mai exact, vedeta își va deschide în acest sezon un hotel de lux la Eforie Nord, acolo unde a copilărit.

Andreea Bănică vrea să dea lovitura în afaceri, iar hotelul pe care îl pregătește pentru acest sezon estival este unul de 4 stele, amenajat în detaliu după gusturile ei. Artista a investit foarte mulți bani în hotel, drept pentru care și prețurile sunt pe măsură.

Citește și:

Astfel, pentru un sejur de două nopți, doritorii vor trebui să scoată din buzunar 1.000 de lei, scrie wowbiz.ro. Pentru un sejur de trei nopți, cu vedere parțială la mare, un cuplu trebuie să plătească 1650 de lei.

Detalii de lux din hotelul Andreei Bănică

Andreea Bănică a angajat un designer pentru a se ocupa de amenajările interioare. Artista se laudă cu camere spațioase, dar și cu o parcare subterană.

“Ceea ce vă pot spune este faptul că apartamentele sunt foarte spațioase. E un aparthotel cu mai multe tipuri de camere și apartamente. În perioada aceasta s-au făcut completări și la recepție, de la spații de depozitare, placări de pereți, stâlpi, lumini, uși etc.

Parcarea subterană a fost și ea finalizată. Sunt doar două hoteluri în Eforie Nord care au parcare subterană. Am băgat mulți bani acolo și sperăm să îi și scoatem, tocmai de aceea am și vrut să facem acest hotel”, a declarat Andreea Bănică pentru click.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.