Setari Cookie-uri

Sigur ai auzit și tu de Adina Asăvoaiei, poreclită Păpușa de la Glina. Uite cum arată și cu ce se ocupă în prezent!

Adina Asăvoaiei a împlinit 16 ani și a rămas la fel de frumoasă! Uite cum arată acum și cu ce se ocupă, după ce a pozat pentru mai multe reviste de fashion.

O țară întreagă o cunoaște pe Adina Asăvoaiei, poreclită drept "Păpușa de la Glina". Tânăra s-a făcut remarcată în urmă cu mai mulți ani pentru frumusețea sa, dar și pentru povestea de viață tumultoasă pe care o trăia. Trăsăturile sale de păpușă i-au cucerit pe mulți dintre cei care au văzut-o, iar contractele de imagine nu au întârziat să apară.

Din anul 2016, de când a apărut pentru prima dată la tv, până în prezent, Adina Asăvoaiei s-a schimbat mult, acum fiind o adolescentă în toată firea. Cu toate acestea, frumusețea chipului i-a rămas același, iar în ochii ei albaștri, profunzi se citește lecția unei vieți dificile, presarată cu multe încercări.

Sursă foto: TikTok

Acum, "Păpușa de la Glina" este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde și-a format deja o comunitate impresionantă. Ea îi ține la curent pe urmăritorii ei și postează video-uri din viața sa de zi cu zi. Adina a pozat pentru mai multe reviste de fashion, atât de la noi din țară, cât și din străinătate. Nici de podiumurile de modă nu este străină, astfel că Adina a defilat pentru Cătălin Botezatu.

Citește și:

În ceea ce privește viața de acum, Adina călătorește prin toată lumea și are numeroase contracte de imagine, potrivit spynews.ro. Ea are o mulțime de proiecte de imagine din care asigură traiul familiei sale. Cu toate acestea, Adina locuiește în continuare lângă groapa de gunoi de la Glina, alături de mama sa și ceilalți 3 frați ai ei.

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.