Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupă acum Irina Nicolae de la ASIA? Vedeta este căsătorită cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă!

Irina Nicolae, fosta artistă de la ASIA a trecut prin mai multe schimbări, iar acum lucrează într-un domeniu cu totul diferit. Irina locuiește în Budapesta, alături de soțul ei, cu 20 de ani mai în vârstă ca a ea și alături de fiica lor, în vârstă de 5 ani.

Reunirea trupei ASIA a însemnat un adevărat scandal pentru membrele trupei, mai ales că Irina Nicolae a fost lăsată pe dinafară. Vedeta a vorbit despre viața ei după destrămarea trupei ASIA, mai ales că a avut parte de câteva schimbări în ceea ce o privește.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Irina a povestit cu ce se ocupă în acest moment, dar și cum este viața la Budapesta, acolo unde trăiește de câțiva ani buni, alături de soțul ei și fetița lor, în vârsta de 5 ani.

Chiar dacă este căsătorită cu Marius Vizer, om de afaceri și președinte al Federației Internaționale de Judo, Irina lucrează pe cont propriu și este designer de amenajări interioare. Artista a avut o agenție imobiliară în București, iar acum se ocupă de amenajările locuințelor.

Citește și:

„Eu sunt pe partea de design, că asta fac. Nu șomez acasă. Copilul e, clar, prioritatea, da“. (…) Când eram mică voiam să fiu detectiv particular. Văzusem multe filme, foarte multe filme, între timp am mai crescut și am rămas tot în sfera frumosului și îmi place ce fac foarte mult. Fac case frumoase, fac case cu suflet, este mult de muncă, lucrez cu un arhitect, lucrez cu o echipă întreagă. Eu nu vorbesc limba maghiară, dar am oameni care vorbesc engleză, arhitectul cu care lucrez și constructorul, cel puțin la proiectele astea două pe care le am. Ei finalizează partea de construcție și urmează partea mea”, a mărturisit vedeta, în podcastul lui Măruță.

Pentru a deveni designer, Irina a făcut un curs online în România, unde a avut de trecut și un examen. Vedeta s-a descurcat foarte bine, mai ales că este o meserie pe care și-o dorea să o practice și care îi aduce numeroase satisfacții.

Citește și:

"Sunt de la începutul procesului, de când se naște ideea, ce se dorește de la spațiul respectiv până la final, eu aprob absolut orice. Sigur că de partea tehnică răspunde arhitectul, desenează el absolut tot, dar și eu am făcut un curs în România, dar sunt și niște cursuri pe care trebuie să le mai fac și o să vin. Primul curs l-am făcut online, am dat și test. Îmi place foarte mult ce fac și știi de ce? Pentru că oamenii când intră în casă, reacția e așa: Nu mai vreau să ies din casa asta, îmi place foarte mult. De fapt, asta cred că e menirea unei case, să te facă să rămâi acolo”, a mai specificat fosta membră a trupei ASIA.

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.