Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu este în căutarea iubirii! Fostul om de afaceri nu are pretenții în ceea ce privește viitoarea iubită

Irinel Columbeanu este în continuare singur și se pare că eșecul în afaceri i-a adus și eșecul în dragoste. Fostul om de afaceri este în căutarea iubirii și spune că nu are pretenții în ceea ce privește aspectul viitoarei sale partenere de viață.

Anul acesta, sărbătoarea de Dragobote l-a prins pe Irinel Columbeanu singur, spre deosebire de anii de glorie, când era înconjurat de femei tinere și frumoase. După despărțirea de Oana Cojocaru, Irinel Columbeanu nu a mai reușit să aibă altă relație și speră că acest lucru se va schimba în viitorul apropiat.

"Nu sărbătoresc Dragobetele! Anul acesta sunt singur, nu am iubită, nu sunt cu nimeni, nu mai sunt cu Oana! Un an de Dragobete singur, unul cu cineva și tot așa. Așa a fost să fie anul acesta”, a explicat fostul om de afaceri, pentru click.ro.

Fostul om de afaceri își dorește să aibă pe cineva alături și spune că nu mai are pretenții în ceea ce privește aspectul fizic, ci vrea doar să se înțeleagă cu persoana de lângă el.

„Îmi doresc pe cineva în viața mea, normal, dacă este să fie! Viitoarea persoană de lângă mine nu trebuie să fie în niciun fel sau să arate într-un fel anume…într-un mod deosebit. Trebuie doar să ne înțelegem, atâta tot”, a mai zis el.

Citește și:

Irinel Columbeanu s-a iubit cu Oana Cojocaru, cu 40 de ani mai tânără ca el

În urmă cu câțiva ani, pe vremea când locuia în vila din Izvorani, Irinel Columbeanu trăia o poveste de dragoste cu Oana Cojocaru, cu 40 de ani mai tânără ca el. Relația lor a ajuns la final o dată cu pierderea afacerilor lui Columbeanu, iar Oana nu a părut deloc deranjată când fostul ei iubit a fost surprins în compania altei femei.

"Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze, pentru că ne-am despărțit”, a declarat Oana Cojocaru pentru cancan.ro, după sfârșitul poveștii de dragoste cu fostul om de afaceri. Cei doi s-au iubit timp de 3 ani.

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.