Setari Cookie-uri

Nepoata lui Mihai Trăistariu, în continuare de negăsit! După 3 ani de căutări, familia s-a resemnat

Mihai Trăistariu a anunțat că nepoata sa este de negăsit, iar familia a făcut tot ce a putut pentru a da de urma fetei. După 3 ani de căutări, familia artistului s-a resemnat.

Familia lui Mihai Trăistariu trăiește o adevărată dramă, după ce nepoata artistului este de negăsit de 3 ani! Tânăra locuia în America și, la un moment dat, nu a mai răspuns la mesaje. Mama tinerei, sora lui Mihai Trăistariu a mers până în America să își caute fiica, însă nu a aflat nimic despre ea.

Acum, după 3 ani de căutări în care familia a făcut tot ceea ce era posibil, mama tinerei s-a resemnat. Trăistariu crede că nepoata lui a murit, altfel nu își explică dispariția misterioasă a fetei.

"Nu s-a mai aflat nimic. Sora mea nu o mai caută, s-a dus și în America după ea, și la Guvern, că fata ei lucra cumva acolo, dar au zis că nu au cum să dea astfel de detalii.

E ciudat! Sora mea mai are un băiat, dar s-a resemnat puțin, speranța ei era că fiica sa doar a rupt legătura cu familia, dar nicidecum să pățească ceva. Ea crede cel mai mult că a murit, că nu-și explică ca la 30 de ani fata să nu mai ia legătura cu tine de 2-3 ani”, a spus Mihai Trăistariu pentru Spynews.ro.

Citește și:

Artistul nu poate înțelege ce s-a întâmplat cu nepoata sa, mai ales că tânăra are peste 30 de ani. Întrebat dacă nepoata sa, Raluca Havârneanu, avea discuții sau certuri cu mama sa, care ar fi putut să o facă să se îndepărteze de familie, artistul a spus că cele două aveau o relație bună.

”Ele au avut o relație bună, au mai fost discuții ca între mamă-fiică, dar discuții minore, nicidecum certuri mari, dar asta nu înseamnă că nu mai vorbești cu mama, că nu ți-a făcut nimic.

Fata era plecată de 10 ani la studii, a făcut în Germania 4 ani, în America, adică nu mai era acasă, ca să zici că s-ar fi certat cu mama ei, plus că nu locuiau împreună, deci nu poți să zici că era ceva… Nu știu, ciudat totul”, a mai spus Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.