Setari Cookie-uri

Brad Pitt este catalogat drept arogant, însă acum s-a aflat motivul pentru care se poartă astfel! Boala care îi afectează viața!

Brad Pitt suferă de o boală gravă, care îi afectează viața de zi cu zi. Actorul a fost considerat arogant, însă totul a ieșit la iveală!

Brad Pitt este considerat adesea un actor arogant, asta pentru că nu îi salută pe cei pe care îi cunoaște. Acum, însă, totul a ieșit la iveală și s-a aflat adevărul despre comportamentul său! Pitt suferă de o boală atipică, numită "prosopagnozie" sau "orbul fețelor", care îl face să nu mai poată să recunoască chipurile oamenilor din jurul său.

"Nimeni nu mă crede!", a menționat Brad Pitt, care nu a primit un diagnostic oficial din partea medicilor.

Boala de care suferă l-a chinuit pe actor în ultimul deceniu, iar anxietatea de care suferă este cauzată și de diagnosticul pe care îl are.

„De aceea stau acasă!”, spunea fostul soț al Angelinei Jolie, într-un interviu acordat revistei Esquire, în anul 2013.

Citește și:

Boala "Orbul Fețelor", o afecțiune pentru care nu există tratament

Conform Institutului Național de Tulburări Neurologice și Accidente Vasculare Cerebrale, Prosopagnozia este o afecțiune neurologică caracterizată prin incapacitatea de a recunoaște chipurile oamenilor, indiferent că ei sunt apropiați sau nu.

Cei care se confruntă cu această tulburare folosesc diverse modalități de a recunoaște fețele celor din jur: recunoașterea vocii, diferențierea după îmbrăcăminte sau după semne fizice distinctive.

„Nu pare să existe nicio anomalie structurală evidentă în creier pentru cei născuți cu această afecțiune”, a spus doctorul Andrey Stojic, director de Neurologie Generală la Clinica Cleveland.

În acest moment, nu există niciun tratament pentru această boală.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.