Setari Cookie-uri

Andreea Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă la America Express! Artista, sărut cu Jean Gavril!

Andreea Bălan s-a căsătorit în Columbia cu Jean Gavril, cel cu care s-a și sărutat.

În ediția de ieri seară a emisiunii America Express, concurenții au avut parte de situații surprinzătoare, iar provocările nu au întârziat să apară. Echipele au făcut schimb de concurenți și au fost nevoiți să se căsătorească, chiar în Columbia, spre amuzamentul telespectatorilor.

Astfel, Andreea Bălan și Jean Gavril au participat la ceremonie, iar artista a îmbrăcat, pentru a doua oară, rochia de mireasă. Vedeta a postat fotografiile din ediția de ieri seară a emisiunii, stârnind hohote de râs pe pagina sa de socializare.

''Iată răspunsul la întrebările care m-au bântuit în ultimii 3 ani: “Dacă și când te mai măriți?” Și uitați cum m-am casatorit în Columbia în @americaexpressromania cu @jeangavril! A fost cea mai atipică, interesantă și amuzantă nuntă și noi am fost cei mai frumoși și happy (n.r. fericiți) miri. Diseară la 20.30 pe @antena1_oficial.'', a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Citește și:

Echipele au fost schimbate în ediția din seara trecută

Echipele au fost schimbate, ceea ce a iscat și tensiuni între concurenți. Andreea Antonescu a plecat în cursă alături de Puya. Andreea Bălan cu Jean Gavril, Melinda cu Nelu Cortea, Cătălin Scărlătescu alături de Mikey, Doina Teodoru cu Cătălin Bordea și Bianca Adam cu Dinu Gavril.

„Pe mine nu mă interesează neapărat cu cine am picat, mă deranează faptul că am fost despărțite, pentru că nu îmi place. Sunt obișnuită cu ea, știu cum vorbește, știu cum abordează oamenii, știu când pică ea să o ridic și invers. Suntem așa foarte bine sudate, adică cum să desparți echipa”, a spus Mikey, mama Biancăi Adam, dezamăgită de noua regulă a concursului.

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.