Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu, mărturisiri despre soțul Andreei Bănică. Ce le putea face managerul artistelor din trupa Exotic?

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre destrămarea trupei Exotic, formație cu care s-a făcut cunoscută alături de Julia Chelaru și Andreea Bănică. Artista a vorbit despre situațiile dificile în care Lucian Mitrea, soțul Andreei, le punea pe cele 3 artiste.

Claudia Pătrășcanu a fost invitată în podcastul lui Viorel Grigoriu, acolo unde a vorbit despre viața sa profesională, dar și personală. Începuturile Claudiei Pătrășcanu în industria muzicală au fost o dată cu înființarea trupei Exotic, alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru. Succesul trupei a fost unul măreț în acea perioadă, însă pentru scurt timp.

Acum, artista a vorbit despre ritmul accelerat în care lucra în trupa Exotic și cum Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, care le era manager în acea perioadă, le aglomera programul, iar oboseala se simțea din plin.

„A fost cea mai frumoasă perioadă din tinerețea mea, chiar foarte frumoasă. A fost momentul în care era diferit totul. Oamenii, fani adevărați. Când apăream pe scenă, chiar mă simțeam artist. Eram frumoase atunci. Timpul a trecut, se schimbă totul, și fizionomia, acum 42 de ani, atunci aveam 19 ani. După Exotic ne-am despărțit și am mers la drum cu Julia. Aveam concerte multe. Cred că și miercurea cântam. Eram epuizate la maxim. Ne certam cu Lucian, managerul nostru, i-am zis: `Mai ușor cu concertele, nu mai facem față!

Citește și:

Eu leșinam pe scenă, Andreea avea și ea probleme cu oboseala. Eram foarte extenuate. Adormeam în mașină. Acolo dormeam, acolo ne trezeam. Ne mai întâlneam în turneele acelea vechi cu L. A., cu Valahia, cu Andre”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu în podcastul „Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”.

Vedeta regretă că nu a continuat drumul cu Andreea Bănică, care îi este și foarte bună prietenă în prezent. Soția lui Lucian Mitrea i-a fost și martor Claudiei Pătrășcanu, în procesul cu Gabi Bădălău.

„Nu știu ce s-a întâmplat atunci… A fost cu părere de rău, mai ales că eu eram cu Andreea foarte bune prietene. Pe mine Andreea m-a găsit. Mi-a părut rău în timp. Trebuia să rămân cu Andreea, căci pe ea am cunoscut-o prima dată. Era din același oraș, din Eforie.

Citește și:

Ce mai contează acum? Am rămas apoi cu Julia Chelaru. A fost un succes mai mic. Mai mult îmi amintesc din Exotic decât din Sexxy”, a adăugat artista.

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.