Setari Cookie-uri

Puya, reacție neașteptată după ce a văzut-o pe Melinda în rochie de mireasă: Vezi că nu ai voie să săruți mireasa

Seara trecută, la America Express, noile echipe formate au fost nevoite să se căsătorească. Deși cea mai mare atenție a fost asupra Andreei Bălan și a lui Jean Gavril, reacția lui Puya când și-a văzut soția în rochie de mireasă alături de Nelu Cortea a fost una de-a dreptul savuroasă.

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una pe care cei din fața micilor ecrane au așteptat-o cu sufletul la gură, mai ales după ce Andreea Bălan a postat imaginile de la nunta cu Jean Gavril din Columbia, pe contul ei oficial de Instagram. O altă echipă care a făcut senzație a fost cea formată din Melinda și Nelu Cortea, care au purtat niște discuții pe seama cărora cei de acasă s-au amuzat copios, dar nici reacția lui Puya, când și-a văzut soția îmbrăcată în rochie de mireasă nu a fost una care să treacă neobservată.

Rapperul nu s-a putut abține și i-a zis lui Nelu Cortea faptul că nu are voie să sărute mireasa. Cei doi nu au ținut cont neapărat de afirmațiile artistului, ci au mimat un sărut sub voalul de mireasă, de dragul probei. Deși încerca să fie atent la ceea ce avea de făcut, Puya nu și-a putut lua ochii de la partenera sa de viață pe care o admira de la distanță, dar pe care nu s-a putut abține să nu o sărute, când s-au întâlnit la un moment dat.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.