Setari Cookie-uri

Primul interviu acordat de Shakira, după despărțirea de Gerard Pique! Ce i-a spus unul dintre fii săi?

Shakira a acordat primul interviu după ce l-a umilit pe Pique în ultimele sale melodii. Ce spune artista despre viața de după separare?

Shakira și Gerard Pique au trăit o poveste de dragoste timp de 12 ani, până în vara anului trecut, atunci când artista a decis să încheie relația cu tatăl copiilor săi. Fostul fotbalist a fost surprins de paparazzi cu o altă femeie, o studentă în vârstă de 23 de ani, Clara Chia, fapt ce a înfuriat-o la culme pe cântăreață.

Shakira a vorbit în melodia sa, în colaborare cu Bizzarap, despre trăderea fostului ei partener de viață, iar prin versurile sale l-a umilit pe Pique, în doar câteva minute. Acum, ea a vorbit pentru Televisa despre perioada grea prin care a trecut, dar și cum fiul său a îndemnat-o să cânte cu artistul argentinian.

„Fiul meu mi-a zis: «Mami, trebuie să faci ceva cu Bizarrap, este un zeu în muzica din Argentina!» Sunt chiar în mijlocul unei dezbateri din cauza acestei melodii. Fiul meu mi-a făcut cunoscută muzica lui Bizarrap. (…) Am invocat faptul că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a se simți împlinită, pentru a forma o familie. Și eu am avut acest vis, de a avea o familie, unde copiii să aibă un tată și o mamă sub același acoperiș. Nu toate visurile în viață ți se împlinesc, dar viața te recompensează cumva și cred că pentru mine a făcut chiar mai mult de atât, având acești doi copii minunați, care mă umplu de dragoste în fiecare zi. Am descoperit și că teoria conform căreia o femeie are nevoie de un bărbat este falsă”, a afirmat Shakira.

Citește și:

Spre finalul interviului, Shakira a mărturisit că întotdeaua a fost dependentă emoțional de bărbați și că și-a dorit enorm ca cei doi copii ai ei să crească cu ambii părinți sub același acoperiș.

Acum, însă, ea are și mai multă încredere în ea după toată suferința pe care a trăit-o și nu credea că se poate simți împlinită, deși este singură.

„Mereu am fost dependentă emoțional de bărbați, trebuie să recunosc. Am fost îndrăgostită de dragoste și cred că acum am reusit să înțeleg povestea dintr-o altă perspectivă. Azi, mă simt împlinită și singură și cred că atunci când o femeie înfruntă greutățile vieții, devine mai puternică. Iese mai puternică, pentru că își cunoaște slăbiciunile, își acceptă vulnerabilitățile, spune ceea ce simte, durerea, pentru că se spune că opusul depresiei este exprimarea. Am ajuns să mă simt împlinită și singură, ceea ce nu credeam vreodată că se va întâmpla.", a încheiar cântăreața.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.