Setari Cookie-uri

Radu Bănică, pe urmele tatălui său! Ce îl deranjează cel mai mult la Ștefan Bănică Jr: Nu vrea să accepte!

Radu Bănică este un artist extrem de talentat, care, ușor, ușor, calcă pe urmele tatălui său. Recent, el a vorbit despre comparația tată-fiu, dar și ce îl deranjează cel mai mult la părintele său.

Radu Ștefan Bănică are 21 de ani și este fiul cel mare al îndrăgitului Ștefan Bănică Jr. Tânărul este un artist complet, fiind actor și cântăreț, având multe spectacole la activ. El va absolvi în această vară Facultatea de Teatru, iar până atunci joacă la Teatrul Național, în piesa "O noapte furtunoasă", acolo unde interpretează rolul lui Spiridon.

Comparația cu tatăl său este inevitabilă, iar multă lume este de părere că Radu calcă pe urmele părintelui său. Cu toate acestea, tânărul a declarat că el cu tatăl său, deși au aceeași meserie, sunt diferiți în ceea ce privește stilurile interpretate.

„Mă compară lumea și o să mă compare toată viața, e inevitabil. Nici eu nu mi-am ales un drum ușor, dar e drumul meu, e ceea ce îmi place să fac. Eu sunt la început, dar eu sunt convins și simt că suntem destul de diferiți și ca actori și ca posibil cântăreț. Avem stiluri diferite și asta e frumos, că semănăm ca meserie, dar nu semănăm ca stil”,a declarat Rudu Bănică, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Pe lângă spectacolul de teatru, Radu Bănică joacă și la Teatrul Național de Operetă și Musical, pentru care s-a pregătit intens timp de câteva luni bune. Mai mult, cafeneaua pe care o are în Centrul Vechi îi ocupă mult timp, ocupându-se și de partea de antreprenoriat.

„Mereu mi-am dorit să îmbin aceste două lumi, cum face tata și altfel, m-am inspirat de la el. Musicalul este ceva total diferit, adică e actorie, dar și muzică. E mult mai multă muncă, avem un musical la operetă, 7 luni de zile ne-am pregătit intens”, a mai mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Cătălin Măruță l-a provocat pe fiul lui Ștefan Bănică Jr. să spună ce apreciază cel mai mult la tatăl său, dar și ce îl enervează cel mai tare. Fără să se gândească prea mult, Radu Bănică a mărturisit că părintele său este un adevărat profesionist, dar și un tată bun, care nu îl cicălește.

Citește și:

„Profesionalismul, aici ar trebui să pun punct. Profesionalismul e principalul la mine, nu am ce să îi reproșez, e ce trebuie. Și este foarte eficient în muncă și perfecționist. Ca tată e un tată zâmbitor, este caterincă și inventează multe povești”, l-a lăudat actorul pe tatăl lui.

În ceea ce privește lucrurile deranjate ale tatălui său, Radu a oferit un răspuns simpatic, plin de umor.

"Sunt astea normale. Nu înțelege anumiți termeni în engleză spre exemplu, adică înțelege, dar nu vrea să accepte (…).Da îmi vine așa, de exemplu îi zic ceva random, „random”? Cum să zic random, ca actor și are dreptate (…) Și cam atâtea. Mai are d-astea, de părinți. Nu e cicălitor. Nici el, nici mama”, a încheiat tânărul actor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.