Setari Cookie-uri

Interviu Claude - succesul care a doborât toate recordurile! Hai să îl cunoști și tu pe aristul olandez în vogă!

Claude este un tânăr artist olandez, lansat pe piața muzicală internațională în 2022. Înscris cu Cloud 9 Music, single-ul de debut al lui Claude, „Ladada (Mon Dernier Mot)" a fost cea mai Shazamed piesă din Olanda, a obținut statutul de aur și a ocupat locul 1 în Top 50 și Top 40 Spotify. Te invit să îl cunoști și tu pe Claude, în interviul ce urmează!

KUDIKA.ro: Bună, Claude! Îmi pare bine să te cunosc! Ești o voce fresh, un sound nou în industria muzicală și deja te bucuri de un succes colosal în Olanda.

Vrem să știm mai multe despre tine, așa că, te rog, povestește-ne cine ești și cum ai ajuns să fii artistul Claude din prezent.

Claude: Să fiu înconjurat de oamenii potriviți m-a ajutat să devin artistul care sunt astăzi. De asemenea, ei mă țin ancorat în prezent și cu picioarele pe pământ.

KUDIKA.ro: De unde îți vine inspirația? Melodia ta de succes "Ladada(Mon Dernier Mot)" a fost scrisă în urma unor experiențe personale?

Claude: Inspirația mea muzicală poate veni de oriunde. Aproape niciodată nu cânt despre lucruri personale. Deci, „Ladada” nu se bazează pe o experiență personală.

Citește și:

KUDIKA.ro: Ce îți dorești să transmiți publicului tău prin muzica ta?

Claude: Muzica este o ocazie perfectă pentru mine pentru a mă exprima. "Viața este prea scurtă pentru a ne opri asupra trecutului. Oricât de dificil ar fi, încearcă să mergi mai departe. Poți face asta!", încerc să transmit acest mesaj și publicului meu.

KUDIKA.ro: Care este cel mai mare susținător al tău?

Claude: Cei mai mari susținători ai mei sunt familia și fanii mei, desigur!

KUDIKA.ro: Ai primit primul tău disc de aur în cadrul Festivalului Eurosonic. Cât de mult înseamnă acest lucru pentru un artist proaspăt lansat?

Claude: Este cu adevărat absurd, poți vedea fluxurile de pe Spotify în creștere, dar când obții Golden Record, poți să vezi cât de mulți oameni te ascultă. Este uimitor și îmi aduce multe satisfacții.

Citește și:

KUDIKA.ro: Popularitatea ta în Olanda a crescut simțitor, o dată cu lansarea piesei Ladada. Ce urmează în continuare? Unde îți dorești să ajungă muzica ta?

Claude: Deja se simte atât de ireal că muzica mea se asculta în mai multe țări, încât nici nu mai îndrăznesc să visez. Sunt deja extrem de recunoscător pentru asta. Planuri de viitor: sa lansez mai multe melodii și sa ofer spectacole grozave.

KUDIKA.ro: Primul tău concert oficial a avut loc în Ziggo Dome, acolo unde ai avut parte de un public numeros. Cum te simți atunci când simți iubirea și aprecierea fanilor tăi, care cunosc fiecare vers al piesei Ladada?

Claude: Este un sentiment cu adevărat special faptul că oamenii pot cânta melodiile mele. Întotdeauna îmi dă multă energie pe scenă când aud oameni cântând împreună.

Citește și:

KUDIKA.ro: Simți că succesul pe care l-ai cunoscut relativ repede te-a schimbat în vreun fel? Dacă da, în ce fel?

Claude: Nu simt că succesul m-a schimbat. Sunt același Claude, fără vreun motiv să mă comport diferit. Totuși, oamenii din jurul meu s-ar putea să se fi schimbat puțin. Ceea ce înțeleg, pentru că e cam nebunesc ceea ce mi se întâmplă.

KUDIKA.ro: Ți-ar plăcea să concertezi în România? Ce ai auzit despre țara noastră?

Claude: Nu am fost niciodată în România, dar sunt foarte curioas în ceea ce privește mâncarea și cultura de acolo! Deci, poate ne vedem curând!

KUDIKA.ro: Un mesaj pentru românii care descoperă acum piesa Ladada și vocea ta frumoasă.

Claude: Un mesaj pentru fanii mei români: Hai să dansăm împreună pe „Ladada”!

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.