Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu, momente de panică la America Express: Mi-a paralizat mâna!

Andreea Antonescu a avut parte de niște momente de panică, în cadrul celei mai recente ediții America Express, iar colega sa de echipă s-a speriat și ea la rândul ei și a încercat să o ajute. Iată ce i s-a întâmplat și cum au decurs, până la urmă, lucrurile.

Andreea Antonescu, panică la America Express

Una dintre probele pe care concurenții de la America Express le-au avut de dus la bun sfârșit, în timpul ediției de seara trecută a emisiunii de la Antena 1, s-a transformat într-un coșmar pentru Andreea Antonescu. Din fericire, colega ei, Andreea Bălan, a luat repede atitudine și a ajutat-o așa cum a știut mai bine, apelând chiar și la medicul care are în permanență grijă atât de concurenți, cât și de cei din producție.

Ei bine, la un moment dat, vedetele au fost nevoite să culeagă niște ceapă, timp în care Andreea Antonescu a avut de suferit, fiindcă a fost mușcată de un vierme care i-a intrat pe sub piele și din pricina căruia a fost nevoită să cheme medicul, care s-a asigurat că este în regulă. Inițial, concurenta de la America Express a crezut că a fost înțepată de o albină, care mai apoi i-a intrat pe sub piele și a povestit chiar și faptul că i-a paralizat mâna.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.