Setari Cookie-uri

Advertorial Fain & Simplu: Mihai Morar este față în față cu Marta de la Biz, Doamna de fier care a învins cancerul și falimentul

Mihai Morar aduce în fața publicului „Fain & Simplu”, la început de martie, povestea unei femei de-o putere inimaginabilă, Doamna de fier care a învins cancerul și falimentul, Marta de la Biz.

Marta de la Biz, cum o cunoaște multă lume, este fata care a intrat în presă în anii ’90 ca să facă practică la facultate. De acolo până la a deține celebra revistă Biz e cale lungă, dar mai ales o poveste de viață despre încredere, repere corecte și dragoste pentru ceea ce faci.

Află-i super povestea de viață, prinde secretele ei de business și descoperă despre ce este vorba în prima ei carte: https://www.martadelabiz.ro/product/marta-de-la-biz

Cum a reușit să reînvie o revistă falimentară într-o piață care s-a mutat în online, să învingă cea mai teribilă boală – cancerul – și să creadă mai departe în misiunea ei, afli astăzi, la Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

„DOAMNA DE FIER CARE A ÎNVINS CANCERUL ȘI FALIMENTUL. În preajma Săptămânii Femeii, vă prezint, la @fainsisimplu, povestea MARTEI DE LA BIZ, @martausurelu: femeia care nu s-a oprit niciodată din muncă. Nici măcar atunci când a primit diagnosticul de cancer. Nici măcar când era neplătită de 6 luni și revista la care lucra a dat faliment: s-a împrumutat, a cumpărat revista și a luat-o din nou de la “minus zero”. Vedeți acest podcast pe Youtube, ascultați-l pe Spotify, Google sau Apple Podcasts. Și, dacă vreți să citiți o poveste brutal de sinceră, comandați cartea “Marta de la Biz”, pe care invitata mea a scris-o împreună cu Diana Cosmin, @finesocietycurator.”, este îndemnul lui Mihai Morar, relizatorul podcastului „Fain & Simplu”.

Întregul episod aici

VIDEO:

https://www.youtube.com/embed/c7pnLUse3bE

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.
Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.