Setari Cookie-uri

Gina Matache, atac dur la adresa noulu iubit al Oanei: Aveți grijă ce psihiatru alegeți!

Oana Matache a surprins pe toată lumea când s-a afișat cu noul ei iubit, deși se știa că are o căsnicie frumoasă alături de Răzvan Miheț. Artista a mărturisit că cei din jur nu au fost de acord cu divorțul ei, însă acest lucru nu a oprit-o în a-și încheia căsnicia și a începe o poveste de iubire cu Radu Siffredi.

Oana Matache a fost fotografiată acum două săptămâni în tandrețuri cu un alt bărbat decât soțul ei, deși toată lumea știa că are o căsnicie fericită alături de Răzvan Miheț. Artista a preferat discreția în ceea ce privește viața sa personală, însă acum a decis să vorbească despre schimbările prin care a trecut în ultima perioadă.

Într-un video postat pe o rețea de socializare, Oana a mărturisit că a divorțat de tatăl celor doi copii ai ei și că a avut parte de o căsnicie toxică, chiar dacă din exterior se vedea cu totul altfel. Ea a mai spus că și-a găsit curajul de a divorța, deși apropiații ei au încercat să o facă să se răzgândească.

Internauții nu s-au gândit că familia Deliei ar fi fost cea care s-a opus ruperii căsniciei cu Răzvan și începerea unei noi relații cu Radu, actualul partener. Se pare, însă, că așa stau lucrurile, iar ultima postare a mamei Oanei confirmă acest fapt.

Citește și:

Gina Matache a publicat acum câteva ore o fotografie cu Radu Siffredi, pe contul ei de socializare, ironizându-l în descrierea pe care a postat-o.

„Aveți grijă ce psihiatru alegeți.”, a scris mama Deliei și a Oanei la descrierea fotografiei cu noul iubit al fiicei sale.

Cu toate că Gina Matache nu s-a băgat niciodată în viața fiicelor sale, acum artista se opune total relației Oanei. Rămâne de văzut cum va comenta sora Deliei postarea mamei sale, mai ales că și comentarile primite la fotografie sunt dezaprobatoare în legătură cu noua ei poveste de iubire.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.