Setari Cookie-uri

De ce nu are Corina Caragea copii? Răspunsul prezentatoarei tv este fabulos!

Corina Caragea a răspuns unor întrebări mai puțin comode, printre care și curiozității legate de a avea sau nu un copil. Prezentatoarea tv a oferit un răspuns pe măsură!

Corina Caragea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv, care a reușit să păstreze discreția în ceea ce privește viața sa privată. Corina apare pe micul ecran de peste 12 ani, iar de fiecare dată fanii se bucură și o admiră pe frumoasa brunetă, care s-a evidențiat prin profesionalism și discreție.

Cu toate că face parte din viața publică, Corina Caragea știe cum să păstreze amănuntele intime doar pentru ea, astfel că în presă nu au existat bârfe despre ce se întâmplă în viața ei personală. Fanii ei au vrut dintotdeauna să știe mai multe despre prezentatoarea de la Protv, detalii despre vacanțele sale, îngrijirea podoabei capitale și chiar viața sentimentală.

De-a lungul timpului, Corinei Caragea i-au fost adresate numeroase întrebări pe rețelele sociale, iar printre ele s-a numărat și cea legată de decizia vedetei de a avea sau nu copiii. Jurnalista nu s-a sfiit să răspundă la întrebarea "De ce nu are copii?" și a menționat că nu este treaba nimănui, scrie cancan.ro.

Citește și:

„Nu e treaba ta”, a scris Corina, la întrebarea adresată de un internaut.

Corina Caragea, relație de iubire cu Robert Pongracz

Corina Caragea, în vârstă de 40 de ani, are o relație de iubire de mulți ani cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.