Setari Cookie-uri

Dr Monica Pop, sfaturi pentru întărirea imunității: Această vitamină trebuie luată toată viața

Dr. Monica Pop a oferit sfaturi prețioase pentru întărirea imunității. Renumitul medic le-a recomandat românilor să ia o anumită vitamină întreaga viață, pentru a se feri de boli.

Dr. Monica Pop a vorbit despre una dintre cele mai importante vitamine pe care românii trebuie să le ia pe durata întregii vieți. Medicul a precizat că românii au imunitatea scăzută din cauza stresului și a condiților grele de trai, ceea ce îi predispune la numeroase boli.

Medicul Monica Pop le recomandă tuturor să ia vitamina D3 pentru creșterea imunității, dar și să nu plece de acasă fără să fi mâncat o proteină de calitate.

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea. Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei. Cresterea imunitatii. Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere. Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență.

Citește și:

Această vitamină trebuie luată toată viața. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a spus Monica Pop, la Antena 3.

Deficitul de vitamina D3, cunoscută sub numele de "vitamina soarelui" ajută la prevenirea îmbolnăvirii, mai ales că majoritatea populației are deficit de D3. Mai mult, printre proteinele care trebuie consumate înainte de a ieși din casă se numără oul sau brânza.

„Aproape toată populaţia are deficit de vitamina D3 şi e mult mai expusă la îmbolnăviri. Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice). Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărare să fie în „acțiune"! Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, a mai spusprof. dr. Monica Pop, într-o postare pe pagina de Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.