Setari Cookie-uri

Văduva starului NBA Kobe Bryant va primi despăgubiri în procesul privind imaginile de la accident

Vanessa Bryan va primi despăgubiri în valoare de 29 de milioane de dolari în procesul privind fotografierea și distribuirea imaginilor cu soțul și fiica sa, după teribilul accident.

Vanesa Bryant a fost de acord să renunțe la procesul pe care l-a deschis împotriva comitatului Los Angeles, după ce salvatorii aflați la fața locului au fotografiat și au distribuit imaginile cu trupurile neînsuflețite ale fiicei sale și ale starului NBA Kobe Bryant.

Văduva lui Kobe Bryant i-a acuzat pe pompierii din Los Angeles de încălcarea intimității și provocarea de daune emoționale. Acum, ea a acceptat înțelegerea prin care va primi 29 de milioane de dolari, în schimbul renunțării la procesul deschis în 2022.

Vanessa a anunțat că toți banii vor merge la asociația pe care a înființat-o în memoria fiicei sale și a soțui ei.

"Ziua de astăzi marchează punctul culminant al luptei curajoase a doamnei Bryant pentru a-i trage la răspundere pe cei implicaţi în acească conduită grotescă. Ea a luptat pentru soţul ei, pentru fiica ei şi pentru toţi cei din comunitate care au avut parte de aceeaşi lipsă de respect pentru familiile lor", a declarat Luis Li, avocatul Vanessei Bryant.

Citește și:

Imaginile pe care pompierii veniți la fața locului le-au făcut nu au circulat în mass-media, însă au fost răspândite printre angajații biroului șerifului și pompieri de la diverse stații, uneori în scop de divertisment, scrie digi24.ro

Pe data de 26 ianuarie 2020, în California a avut loc tragicul accident în care Kobe Bryant, fiica sa, Gianna în vârstă de 13 ani și alte 7 persoane și-au pierdut viața.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.