Setari Cookie-uri

Doina Teodoru, scrisoare de dragoste pentru Cătălin Scărlătescu la America Express. Cum își alintă actrița iubitul?

Doina Teodoru i-a făcut o scrisoare de dragoste partenerului ei de viață, Cătălin Scărlătescu, la America Express. Totul s-a întâmplat, în momentul în care echipele au fost schimbate, iar fiecare a fost rugat să îi transmită câteva rânduri celuilalt, scrisorile fiind citite în fața tuturor, ci nu în privat, așa cum probabil s-ar fi așteptat concurenții. Astfel, telespectatorii au putut afla și cum își alintă actrița iubitul.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au surprins pe toată lumea, în momentul în care au anunțat că formează un cuplu, dar și mai mare le-a fost surprinderea oamenilor când au decis să participe împreună la America Express. La momentul acela, oamenii care îi susțineau s-au împărțit în două tabere și anume cei care au crezut, încă de la bun început, faptul că se vor descurca de minune și că vor ajunge departe în concurs, dar și cei care nu au avut încredere că vor trece de primele etape.

Spre surprinderea multora, cei doi îndrăgostiți formează una dintre cele mai puternice echipe din acest sezon. Aceștia dau tot ceea ce au mai bun, chiar și în momentele în care sunt nominalizați să intre în cursa pentru ultima șansă, dorind astfel ca persoanele din jur să înțeleagă faptul că emisiunea de la Antena 1 este foarte importantă pentru ei, mai ales deoarece își doresc mai tare decât orice pe lume să ajungă acasă cu marele premiu, la fel cum vor toate celelalte echipe care au rămas în luptă.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.