Setari Cookie-uri

Răspunsul Oanei Matache atunci când a fost întrebată ce părere are Delia despre noua ei relație: Nu știm cine e Delia!

Noua relație a Oanei Matache pare să surprindă pe toată lumea, inclusiv pe familia ei. Artista a revenit cu un nou video alături de iubitul ei și a făcut declarații șocante despre părerea familiei sale vizavi de Radu Siffredi.

Oana Matache a surprins pe toată lumea după ce s-a afișat cu noul ei iubit, Radu Siffredi, în vârstă de 28 de ani. Sora Deliei a anunțat că a divorțat de tatăl copiilor ei, povestind că mariajul ei a fost unul toxic pentru ea. Acum, Oana și-a găsit alinarea în brațele lui Radu, despre care, însă, familia ei nu are o părere prea bună.

În cursul zilei de ieri, Gina Matache, mama Deliei și a Oanei a postat o imagine cu noul iubit al fiicei sale, alături de o descriere menită să îl ironizeze.

"Aveți grijă ce psihiatru alegeți”, a scris Gina Matache, pe pagina sa de Instagram.

Oana Matache s-a filmat seara trecută alături de Radu, iar în video-ul postat au comentat atitudinea Ginei Matache. Blondina a mărturisit că situația este destul de grea pentru ea și că are parte de piedici din toate părțile.

Citește și:

„Nu se gândesc că e un moment deja greu, îmi vrei binele, mă refer la oamenii din familie, care se presupune că ar trebui să mă ajute sau măcar să-și țină gura, costă fix zero lei să taci din gură și faci chestia asta și
știi foarte bine că noi de două săptămâni sau de o lună nu suntem buni de nimic și asta mă împiedică să fiu prezentă cu copiii și să-mi fac campaniile, pentru că trebuie să muncesc. Efectiv mi se pun piedici din toate părțile”, a spus Oana Matache în timpul unei transmisiuni în direct.

Internauții care o urmăreau în live-ul postat au fost curioși să afle și care este părerea Deliei despre relația cu Radu. Oana Matache a oferit un răspuns șocant, care i-a surprins pe urmăritori.

„Nu știm cine e Delia, nu există!”

Citește și:

Părerea lui Radu Siffredi despre postarea Ginei Matache

La rândul său, Radu Siffredi și-a dat cu părerea despre atitudinea mamei Oanei vizavi de el. Bărbatul a spus că nu s-a întâlnit cu Gina Matache și crede că ceea ce face mama iubitei sale este deplasat. Mai mult, el a mărturisit că este normal ca la 28 de ani să mai vorbească și vulgar, așa cum a insinuat Gina Matache, pentru că, spune el, este tânăr.

„În primul rând, nu este soacra mea pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. În al doilea rând, nu privește pe nimeni ce fac eu sau Oana și în al treilea rând, eu nici nu mă știu cu Gina Matache, nu ne-am întâlnit niciodată față în față. De asta cred că lucrurile pe care le spune despre mine sunt puțin cam prea mult. Pentru cine nu știe ce s-a întâmplat, pentru cine nu știe de acest scandal sau de ce doamna Gina Matache a postat o poză cu mine și mesajul „Aveți grijă ce psihiatru alegeți”(…)

Citește și:

Să nu vă vină să credeți, dar postarea a fost făcută chiar de Gina Matache, pe care, deși nu o cunosc, eu am respect pentru ea.(…) A postat și un video cu mine de pe stream în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani, doamna Gina, nu am voie să vorbesc urât? Eu cred că v-am auzit pe dumneavoastră cu cuvinte mai urâte. (…)
Nu știți motivul pentru care Oana stă cu mine, nici doamna Gina nu știe asta, mama ei. Pentru că, repet, nu ne-am cunoscut, doamna Gina Matache, și nu e frumos să vorbiți despre mine în felul ăsta. Începe să devină oribil, să se ducă puțin în partea de hărțuire, îmi scriu oamenii mesaje jignitoare”, a explicat Radu, actualul iubit al Oanei Matache.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.