Setari Cookie-uri

Bie Adam și mama ei, Mikey, au fost eliminate de la America Express! În competiție au mai rămas 5 echipe

Bie Adam și Mikey au fost eliminate din competiția America Express, însă sunt recunoscătoare pentru tot ceea au trăit împreună.

Ediția din seara trecută a emisiunii America Express s-a încheiat cu o nouă eliminare, iar Bie Adam și mama sa, Mikey au plecat acasă. Vloggerița a încercat să își ascundă emoțiile atunci când vulturul a arătat culoarea roșie și a făcut haz de necaz.

„Să nu transformăm asta într-o înmormântare”, a spus Bie Adam, vizibil emoționată, în momentul în care Irina Fodor le-a transmis că vor pleca acasă.

Ulterior, pe rețelele de socializare, vloggerița a postat un mesaj în care a vorbit despre experiența pe care a avut-o în competiție, dar și despre provocările trăite alături de cea mai importantă persoană din viața sa, mama ei.

„Am ajuns în orașe periculoase, am mers în benele mașinilor, am fost acoperite de jeg din cap până în picioare, cu zilele, am făcut cunoștință cu sute de străini cu inima mare și le-am ascultat poveștile, am mâncat din voința oamenilor cu inima mare, o dată pe zi sau poate deloc în unele zile, am dat interviuri până când aproape adormeam una peste cealaltă, am dormit pe jos, am simțit extazul și dezamăgirea, am avut crize de râs și ne-am înfuriat când nu ne ieșeau lucrurile pentru că spiritul competiției e mai puternic decât ne așteptam amândouă, ne-am certat și imediat după ne-am împăcat, am învățat împreună multe lecții despre puterea prezentului, dar cel mai important este că am făcut toate astea împreună”, a scris Bie Adam pe Instagram.

Citește și:

Tânăra și-a arătat recunoștința față de mama ei și a scris că nu se putea simți mai în siguranță cu altcineva la America Express, decât cu Mikey, cea care a ridicat-o de jos de fiecare dată.

„Nu puteam să-mi imaginez un coechipier mai potrivit care să mă ridice mai bine, care să-mi inspire atât de multă determinare și care să mă facă să mă simt mai safe decât o face mama.”, a adăugat Bie.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.