Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, Jador și Costi fac echipă pentru o nouă versiune a single-ului Cu inima ta

La doar câteva ore după ce artista ne-a purtat printr-o călătorie muzicală unde pasiunea și iubirea se întâlnesc odată cu noul single „Cu inima ta", Andreea Bălan prezintă o nouă versiune a piesei, de data aceasta alături de Jador.

TikTok-ul a fost cel care i-a adus împreună pentru această colaborare. În urmă cu o săptămână, artista a dezvăluit comunității prin intermediul mai multor video-uri refrenul piesei, iar Jador și-a manifestat interesul pentru acest single și din acel moment cei doi artiști au început „jocul" pe platforma de Social Media. Cu influențe pop balcanice și compusă de hitmaker-ului Costi alături de Ionuț Bacula „Papu", „Cu inima ta" te poartă printr-o călătorie muzicală plină de pasiune și sex appeal.

Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă", single care a adunat peste 58.000.000 de vizualizări pe YouTube. Andreea Bălan a lansat în 2022 și albumul „Soare după nori", un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare.

Citește și:

Jador a reușit să fie no.1 în topurile muzicale din România, dar și din străinătate cu hitul „Dau moda", lansat alături de Lino Golden, care a generat peste 88 de milioane de vizualizări pe YouTube și s-a menținut pe locul 1 în Trending. Au urmat „Arde-mă Baby", „Jale" (alături de Emilia, Dodo, Jay Maly & Costi), care a cucerit topurile de specialitate și a adunat aproape 165 de milioane de stream-uri pe platformele de specialitate, „Ce n-aș da", alături de What's UP, „Carola", dar și „Cele mai cele", alături de Robert Toma.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.