Setari Cookie-uri

Gina Matache nu se lasă până când Oana nu se desparte de noul ei iubit! Declarațiile disperate ale mamei Oanei Matache

Gina Matache vrea cu orice preț ca fiica ei să se despartă de noul ei iubit, Radu Siffredi. Mama Oanei și a Deliei încearcă să îi deschidă ochii fiicei sale, postând tot felul de declarații pe pagina sa de Instagram.

Vestea că Oana Matache a divorțat și este într-o nouă relație a surprins pe toată lumea, inclusiv pe mama ei, Gina Matache. Aceasta nu este deloc de acord de decizia fiicei sale, mai ales că nu îl vede cu ochi buni pe noul ei iubit, Radu Siffredi.

După ce Gina Matache a postat o fotografie cu bărbatul de 28 de ani cu care se iubește fiica sa, ironizându-l pe social media, aceasta a revenit în secțiunea de comentarii cu noi declarații despre iubitul Oanei.

„În privat nu răspunde. Nici de separare nu a suflat o vorbă. Am aflat din presă. Inițial, am mers pe mâna ei, dar ulterior am văzut clipurile cu care, evident, m-am convins că e de rău. Aici s-a oprit tot. Eu nu am ce reproșa presei, pentru că de acolo am primit informații, clipuri. Oamenii întâi mi-au arătat și am multe. Sigur că-și fac treaba, dar m-au ținut la curent”, a explicat Gina Matache în mediul online.

Citește și:

Oana Matache nu mai vorbește cu mama și sora sa, iar cele două au aflat din presă de noua ei relație. Gina Matache nu este de acord ca cei doi nepoți ai ei să stea lângă un bărbat ca Radu Siffredi și crede că fiica sa este influențată în mod negativ de către acesta.

„E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie”, a mai zis Gina Matache, pe social media.

Radu Siffredi, răspuns la declarațiile Ginei Matache

Într-un video postat pe o rețea de socializare, noul iubit al Oanei a făcut câteva declarații despre criticile pe care Gina Matache i le-a adus. Bărbatul a spus că nu s-a întâlnit niciodată față în față cu mama Oanei și că are acest comportament pentru că este tânăr.

Citește și:

„În primul rând, nu este soacra mea, pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. (…) Încerc și eu să mă descurc, sunt doar un rocker tatuat, după cum puteți vedea. (…) Cu multă stimă și respect, doamna Gina Matache s-a decis să posteze o poză cu mine pe Instagram, cu comentariul «Aveți grijă ce psihiatru alegeți» (…) Sunt tânăr, am 28 de ani doamna Gina, ce vreți să fac?”, a mărturisit Radu Siffredi.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.