Setari Cookie-uri

Chris Rock, ironii la adresa lui Will Smith, pentru momentul în care l-a pălmuit la decernarea premiilor Oscar

Chris Rock pregătește un spectacol de stand-up comedy, ce va fi difuzat pe platforma Netflix, pe 4 martie. Comedianul a făcut și câteva ironii la adresa lui Will Smih, în contextul în care acesta l-a pălmuit la festivitatea de decernare a premiilor Oscar, ediția 2022.

Chris Rock lucrează de câteva luni la spectacolul său de stand-up comedy, ce va fi lansat pe data de 4 martie, pe platforma Netflix. Comedianul a abordat în show-ul său și momentul în care Will Smith l-a pălmuit peste față, la decernarea premiilor Oscar, ediția 2022.

Potrivit The Wall Street Journal, actorul în vârstă de 58 de ani a spus despre acel moment că a durut, făcând apoi o glumă despre Will Smith.

„Singurul lucru pe care oamenii vor să îl știe… dacă a durut? Da, a durut! El l-a jucat pe Muhammad Ali! Eu eram Pookie.”, a menționat Chris Rock.

„M-a lovit atât de tare, încât aud încontinuu în cap «Summertime»”, a adăugat Rock, referindu-se la un celebru hit rap al lui Will Smith din anii 1990.

Citește și:

Chris Rock nu a mai abordat până acum acest subiect, spre deosebire de Will Smith care și-a cerut scuze în mai multe rânduri. Comedianul își va lansa spectacolul cu o săptămână înaintea premiilor Oscar, ediția 2023.

Replica care l-a deranjat pe Will Smith

Will Smith a fost deranjat de replica lui Chris Rock, la adresa soției sale. Comedianul a ironizat-o pe Jada Smith, pentru faptul că este cheală, suferind de alopecie.

„Jada, te iubesc. Abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, pe scena premiilor Oscar, stârnind hohote de râs.

În acel moment, Will Smith a venit pe scenă și l-a pălmuit pe prezentator, strigând să nu îi mai pronunțe niciodată numele partenerei sale de viață.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.