Setari Cookie-uri

Jorge, primele declarații de pe patul de spital. Artistul, operat de urgență!

Jorge a făcut primele declarații de pe patul de spital, după ce s-a accidentat la Survivor. Artistul nu a putut scăpa de operație, după diagnosticul primit din partea medicilor.

Jorge a făcut primele declarații chiar de pe patul de spital, după ce a suferit o intervenție chirurgicală. Artistul s-a accidentat grav în emisiunea Survivor, iar condiția fizică nu i-a mai permis să continue jocul. Din păcate, Jorge a trebuit să se întoarcă acasă, aici unde medicii i-au spus că operația la nivelul genunchiului nu mai poate fi amânată.

Resemnat, dar încrezător, Jorge s-a lăsat pe mâna medicilor, iar acum a făcut primele declarații despre intervenția suferită. Pe patul de spital, artistul a vorbit despre puterea răbdării, cea care îl ajută în orice situație.

''Răbdarea e o calitate pe care dacă o ai sau o dezvolți te poate ajuta în toate aspectele vieții. Să ai răbdare, și cu copiii, și cu iubitul, și cu soția. Trebuie să ai răbdare și cu părinții trebuie să ai răbdare și cu toată lumea de la job. E foarte important și atunci când își dorești să obții ceva sau să faci ceva, să se întâmple.'', a declarat Jorge, după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la picior.

Citește și:

Jorge merge la terapie

Copilăria artistului nu a fost una ușoară, iar de-a lungul timpului a făcut multe greșeli pe care le regretă. Artistul a dezvăluit că merge la psiholog, dar face și hipnoză pentru a-și vindeca sufletul.

''Fac în continuare terapie de câțiva ani, atât ședințe la psiholog, cât și hipnoterapie, în ideea de a trece peste diverse traume, dar și pentru a-mi înțelege mai bine gândurile și emoțiile. Atât eu, cât și Ramona, iar mai nou și Ilinca, facem ședințe de hipnoterapie, e important să îți depășești anumite probleme, limitări, și recomand tuturor celor care trec printr-un impas să facă asta

Viața mea a fost ca un carusel, în ultimii ani am început să mă echilibrez și să îmi accept viața așa, cu experiențele avute, care m-au făcut să evoluez. Cred că nimic nu este întâmplător, așa am fost menit să am aceste experiențe, ca să devin omul de azi.'', a declarat Jorge.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.