Setari Cookie-uri

Irina Nicolae, poveste emoționantă despre fetița ei înger. Prin ce dramă a trecut fosta solistă de la ASIA?

Irina Nicolae, fosta solistă de la ASIA a povestit cu lacrimi în ochi despre drama trăită acum mai mulți ani. Vedeta a mai fost însărcinată, iar fetița ei înger i-a trimis semnale după ce a născut-o pe Scarlett, cel de-al doilea copil al său.

Irina Nicolae și-a deschis sufletul în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit atât despre cariera profesională, cât și despre viața privată. Vedeta a vorbit cu lacrimi în ochi despre un moment delicat din viața sa, atunci când a suferit o dramă greu de descris.

Irina Nicolae a mai fost o dată însărcinată, înainte de a o avea pe micuța Scarlett, iar prima ei fetiță este acum înger. Din cauza unor malformații la inimă, primul ei copil a devenit înger și cu greu și-a revenit artista după această întâmplare.

„Scarlett nu este primul copil pe care îl am. Este a doua sarcină. Înainte de Scarlett, uite, vezi, îmi vine să plâng. Am mai avut o sarcină, tot o fetiță! Au știut prietenii foarte apropiați, și am născut indus, provocat, la cinci luni și o zi, după un travaliu foarte greu, pentru că s-au descoperit și niște probleme. M-am dus la un control în Budapesta, la un medic pe care nu îl cunoșteam. Am fost acolo și mi-a zis doctorul respectiv, eram aproape de 20 de săptămâni: «Irina, știi că aici în Ungaria trebuie să facem controlul de organe, că se face din trimestrul doi».

Citește și:

Am zis: «Nu știu, nu mă interesează. Mie să îmi dați niște poze, că eu am venit pentru niște poze». Voiam să văd niște fotografii, pentru că avusesem un control cu două săptămâni înainte și urma să vin acasă și am vrut să vadă mama mea, sora mea. În perioada aia eram entuziasmată, ca orice mamă. Dacă aș fi putut, m-aș fi dus în fiecare zi să văd fotografii cu ea”, a explicat Irina, în cadrul podcastului „La Măruță”.

Aflându-se la un control în cel de-al doilea trimestru de sarcină, vedeta a aflat că micuța ei are o malformație foarte gravă la inimă, fiind un caz extrem de rar întâlnit. Ea a fost nevoită să nască indus la 5 luni de sarcină, trăind o durere inimaginabilă pentru orice mamă.

Citește și:

„Am plecat de urgență la Viena, la doctorul meu, cel mai mare specialist din Viena pe partea de cardiologie, pentru că acolo exista problema. Mi-a explicat că avem o mică problemă, că avem cazuri. (…) Cumva am plecat cu speranțe de acolo și cu ideea că o să-mi asum orice risc pentru copilul meu, era fetiță. Nu m-am văzut niciodată mamă de băiat și uite că Dumnezeu mi-a trimis două fetițe, una îngeraș și una aici.

Între timp, prietenii soțului meu îmi organizaseră cea mai bună echipă de medici din Ungaria, medici veniți de afară. Medicul, când mi-a făcut ecografia, mi-a zis: «Irina, fetița are inima în dreapta. Este fetiță și înseamnă infertilitate». Sunt cazuri foarte rare și nu îi oferi copilului decât o viață nu se știe cum. Sunt foarte puține cazuri, ca drept dovadă am fost al treilea caz, după ce am făcut analize genetice în New York.

Citește și:

Era o modificare genetică. Apoi am vorbit cu cardiologul, care mi-a spus că nu era vorba de o singură operație, de două operații, ci era vorba de multiple operații. Mi-a zis că dacă copilul nu avea mai mult de două kilograme, medicul nu se apropia de copil, nu-l opera”, a mai povestit vedeta.

Irina Nicolae îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că i-a dat putere pentru a trece peste acestă tragedie. Acum, ea are o fetiță superbă, pe nume Scarlett, care a surprins-o adesea simțind prezența și protecția surioarei ei.

„Am avut tot timpul senzația, mai ales după ce am născut-o pe Scarlett, că este lângă mine, în cameră, pentru că fetița mea se uita tot timpul într-un colț și zâmbea tot timpul și gângurea. Iar mai târziu, când a început să vorbească, mi-a zis, eu nespunându-i cum arată îngerii niciodată, «mami, dar îngerii de ce sunt albi și au aripi?» Și i-am zis «ai văzut un înger»? Și zice «Da, e aici cu mine tot timpul». După această experiență foarte grea pentru noi ca familie mi-am dat seama că suntem mai uniți decât am fost înainte. Căsătoria a venit după acest moment”, a mai spus artista la podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.