Setari Cookie-uri

5 idei de cadouri simbolice potrivite în orice context

Pentru un eveniment important, un cadou simbolic este cea mai potrivită variantă în celebrarea momentului. Descoperă cinci idei care să te inspiră în alegeri:

Zilele de naștere, evenimentele importante, un simplu mulțumesc după o perioadă grea, toate merită celebrate printr-un cadou care să păstreze amintirea momentului zile îndelungate.

Dacă te afli în ipostaza în care nu știi ce cadou s-ar potrivi acestor situații, indiferent dacă este destinat femeilor sau bărbaților, te ajutăm cu cinci idei simbolice potrivite.

  1. Un parfum de designer

Un cadou care spune o poveste va crea, la rândul său, o poveste pentru persoana care îl primește. Un parfum de designer este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pentru că este oferit cu povestea creatorului, iar dacă mai este și același stil cu persoana în cauză, devine un simbol.

Parfumurile Versace și în general produsele de la acest brand pot fi dăruite în orice context și pentru orice fel de aniversare. Designul ambalajului fiind gândit în așa fel încât să nu fie doar un parfum, ci un obiect de sine stătător, îl transformă într-un cadou cu adevărat simbolic.

Citește și:

Acestea se găsesc în diferite gramaje, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar și seturi de produse care îmbină aceeași poveste, însă în ambalaje diferite.

  1. O invitație la un concert sau o piesă de teatru

O piesă de teatru cu actori consacrați, unde biletele se epuizează repede sau un concert al unui artist care sosește în oraș sunt cadouri pline de însemnătate.

Reprezintă o experiență atât pentru cel care primește invitația, cât și pentru persoana care o oferă, astfel:

  • caută din timp evenimentele pentru a găsi locurile potrivite;

  • indiferent dacă îți inviți prietenul apropiat sau partenera, creează contextul potrivit pentru a oferi invitațiile;

  • gândește-te la toate detaliile, atât la cum ajungeți în acel loc, cât și cum plecați.

    Citește și:

Pentru ca amintirea momentului să dureze, poți avea ca accesoriu un aparat instant, pentru a surprinde intensitatea spectacolului și fericirea persoanelor.

  1. Ilustrații de la artiști independenți

Astăzi este mai ușor ca niciodată să găsești o ilustrație potrivită pentru o zi de naștere sau pentru o avansare la locul de muncă. Chiar dacă îți dorești să i-l oferi tatălui tău sau poate celei mai bune prietene, temele ilustrate se vor potrivi indiferent de gen.

Poți alege o ilustrație a unui peisaj sau un tablou, tot ilustrat, cu un mesaj simbolic, care să se potrivească atât sărbătoritului, cât și contextului.

Faptul că alegi o ilustrație de la un artist independent aduce dublă însemnătate pentru cadoul tău:

  • sprijini procesul creativ al artistului;

  • alegi un cadou creat și ilustrat manual, care vine cu povestea și mesajul artistului.

    Citește și:
  1. Tricouri inscripționate

Dacă mai sus vorbeam de ilustrații, o altă variantă simbolică ar fi un tricou inscripționat cu un mesaj care să se potrivească contextului creat. În acest caz, varianta de a-l personaliza este mult mai ușoară, față de o ilustrație.

Gândește-te că nu va fi un tricou pe care îl va purta mereu, sau dacă o va face, va fi doar la anumite evenimente. Așa că, lasă creativitatea să aleagă cea mai inspirată variantă de text pentru a aduce și mai multă fericire pentru persoana care îl primește.

  1. O experiență la karting

Când nu știi ce cadou să alegi, atunci gândește-te la ce experiență poți oferi drept cadou. Uneori, pentru a spune da unor experiențe, este nevoie de mai multe persoane și ceva mai mult curaj. Spre exemplu, o ieșire la karting.

Citește și:

Pentru iubitorii de adrenalină, dar și pentru cei care vor să aibă mai multă, o experiență la karting se va transforma într-un adevărat cadou. Există atât karting în săli special amenajate, dar și pe piste în aer liber. Depinde doar de preferințe și de aventura așteptată.

Cu siguranță există multe exemple de cadouri simbolice, care pot fi oferite în orice context, iar cele prezentate sunt doar cinci dintre ele. Dacă se apropie un eveniment important și ești în pană de idei, inspiră-te din acest articol.

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.