Setari Cookie-uri

Suma pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru o noapte de cazare la pensiunea Andreei Esca

Andreea Esca deține mai multe proprietăți în Porumbacu de Sus, lângă Sibiu, satul natal al tatălui său. Uite cât costă o noapte de cazare la pensiunea sa!

Andreea Esca este mai îndrăgită prezentatoare de știri, însă, pe lângă cariera profesională și familie, ea se mai ocupă și de antreprenoriat. Vedeta deține 8 cabane pe malul rîului Porumbacu de Sus, satul natal al tatălui său, pe care le-a amenajat după bunul plac.

Astfel, Andreea Esca îi așteaptă pe toți cei care își doresc să aibă parte de o vacanță relaxantă. Pentru o noapte de cazare, doritorii trebuie să scoată din buzunar 500 de lei pentru a sta într-una dintre căsuțele ce măsoară 40 de mp pătrați. Acestea au câte două camere, o chicinetă și o baie, arată site-ul booking.ro.

„Vă invităm să descoperiți domeniul nostru și să vă stârnim curiozitatea de a ne vizita. Așadar, iată în câteva cuvinte ce ne-am dorit. Să restaurăm cât mai multe case din satul Porumbacu de Sus, de la poalele Negoiului, Țara Făgărașului, să le redăm farmecul de altădată, și să vă primim în ele oferindu-vă în același timp toate facilitățile timpurilor moderne. Fiecare casă își are propria poveste iar înăuntru veți găsi multe obiecte cu istorie folosite acum ca decor sau cu o altă întrebuințare.Locuri ideale pentru evadarea din oraș și trăirea unor experiențe rurale autentice.

Citește și:

Puteți începe dimineață cu un mic dejun cu produse locale, continuați cu plajă pe malul râului, drumeții pe munte, echitație la câțiva km depărtare, culegeți zmeură sau vă plimbați cu bicicleta. Seara, musai să ieșiți la talpiță’ ca să vedeți cum vine ciurda de bivolițe și vaci pe care, dacă aveți curiozitatea, le puteți și mulge. Iar dacă vreți să învățați și cum se face brânza pe care o mâncați dimineață… și asta se poate”, a postat Andreea Esca pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.