Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, spaima concurenților la America Express: E teroristă rău!

Andreea Bălan este o artistă ambițioasă și nu se lasă până când nu ajunge să își îndeplinească țelurile. Vedeta a fost văzută ca un adversar de temut în competiția America Express, iar unul dintre prezentatorii emisiuni a făcut mărturisiri surprinzătoare despre comportamentul său!

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste autohntone, iar perseverența, ambiția și dedicarea cu care își îndeplinește fiecare misiune o fac să aibă mulți fani, dar și persoane care o critică.

Telespectorii America Express au putut să vadă că ea și Andreea Antonescu formează una dintre cele mai de temut echipe din emisiune, iar ceilalți concurenți le percep ca două adversare de temut.

Recent, Oase, unul dintre prezentatorii emisiunii a fost invitat la Podcasito Express, moderat de Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Aici, el a povestit detalii din spatele camerelor de filmat. Oase a mai colaborat cu Andreea Bălan și în trecut, la o altă emisiune, dovedind aceeași perseverență și ambiție de a demonstra tot ce poate.

"Nelu Cortea: Tu ai mai avut experiență cu Andreea Bălan la „Dancing on Ice”. Cum era Andreea acolo.

Citește și:

Oase: Băi, eu cred că la voi a fost mai bine.

Nelu Cortea: Serios?

Oase: E teroristă rău. Eu cred că de la „Dancing on Ice” a plecat și cearta cu Jean. Când s-a accidentat partenera lui Jean, Ana, atunci Andreea Bălan se încălzea. A și zis că intră ea imediat. Ea era ca o rezervă, dacă nu chiar rezervă.

Cătălin Bordea: Deci era o rezervă.

Oase: Era a zecea roată de rezervă.

Cătălin Bordea: Mamăăăă!

Oase: Da, pentru că noi eram deja nouă echipe.

Cătălin Bordea: Tu nu mai prinzi luna august!

Oase: Stați să vă explic. Înainte de show, noi ne încălzeam. Era un patinoar mic în spate pentru încălzire. Și ea se încălzea acolo, deși nu era în show, era rezervă. Eu nu puteam să mă încălzesc de ea. Și i-am spus, dar ea nimic. Și eu nu țin mult la de astea. M-am certat puțin cu ea și o luam pe sus." a fost dialogul celor 3 despre Andreea Bălan.

Citește și:

Cu toate acestea, Oase a încheiat mărturisind că o apreciază pe Andreea Bălan pentru tot ceea ce face, mai ales că lupta pentru câștigarea premiului cel mare este scopul unui astfel de concurs.

„Îmi place de ea că e competitivă, sincer. Până la urmă trebuie să ai și partea asta. Este un concurs până la urmă, aici mă refer la America Express”, a mai spus Oase la „Podcastito Express”.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.