Setari Cookie-uri

Felicitări! Liviu Teodorescu va deveni tătic pentru prima dată! Surpriza emoțioantă pregătită de soția sa

Liviu Teodorescu și soția sa, Iulia, vor deveni părinți pentru prima dată, după 13 ani de relație!

Liviu Teodorescu a început anul cu inima plină de bucurie, asta pentru că, în curând, familia lui se va mări. Artistul a postat un video emoționant pe pagina sa de Instagram, acolo unde fanii au putut vedea surpriza frumoasă pe care soția sa, Iulia, a pregătit-o pentru el.

Iulia i-a oferit cadou lui Liviu Teodorescu o cutie în care se aflau o pereche de încălțări de copii, iar alături un mesaj emoționant.

„Bună, tati! Te rog să îi ții tu până ne vedem! Eu și mami te iubim”, a scris viitoarea mămică.

Artistul a fost plăcut surprins și nu și-a putut reține lacrimile de bucurie. El și-a sărutat soția, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 13 ani.

Liviu Teodorescu a scris pe pagina sa de social media că ceea ce au filmat s-a întâmplat în urmă cu 3 luni, însă au vrut să țină secretă sarcina, până când Iulia a trecut de primul trimestru și s-au asigurat că totul este perfect cu bebelușul mult dorit.

Citește și:

„Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest Azi a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de @iulialu , care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viață. Suntem fericiți”, a mai transmis Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu și Iulia, poveste de iubire de 13 ani

Liviu Teodorescu și Iulia se iubesc încâ de când se aflau pe băncile școlii, iar povestea lor de dragoste continuă la fel de frumos și astăzi. Cei doi și-au unit destinele în anul 2021, după ce aristul și-a cerut partenera de soție cu o piesă compusă chiar de el.

„Mi se părea o chestie din aia: gata, ți-ai închis… te-ai căsătorit… ești legat de calorifer, dar să știi că nu este așa. Odată ce te maturizezi ca bărbat, cred și constați că femeia de lângă tine este cea pe care o iubești, nu mai ai nevoie de altceva. Căsătoria a venit ca o chestie normală pentru noi. Nu a fost ceva ce a venit cu niște angajamente în plus față de cele pe care ni le luaserăm deja.

Citește și:

A fost doar o oficializare, ca să zic așa, în fața prietenilor, în fața familiei. Este o chestie care putea să rămână confidențială la fel de bine, pentru noi era același lucru“, a spus el pentru Fanatik.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.