Setari Cookie-uri

Andreea Marin, certată de fiica ei! Violeta nu vrea să o ierte!

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei, mai ales după ce Violeta și-a anunțat mama că va pleca să studieze în străinătate, după terminarea liceului.

Andreea Marin este o prezență încântătoare pe micul ecran, mai ales că în ultima perioadă, look-ul ei a suferit câteva tranaformări radicale. De la brunetul strălucitor, Andreea Marin și-a deschis nuanța părului și a devenit blondă, cu părul mult mai scurt.

Vedeta vrea să revină la nunanța care a consacrat-o, asta pentru că Violeta, fiica sa, a certat-o pentru transformarea de care a avut parte la nivelul podoabei capilare.

„Nu sunt eu. Adică nu mă simt în pielea mea dacă sunt prea deschisă la păr. Acum o iau înapoi, ușor, ușor, îl mai închid câte puțin. Cred că echilibrul e mama tuturor celor bune”, a spus Andreea Marin, care a recunoscut că mereu o are ca sfetnic pe fiica Violeta, care nu o iară pentru schimbarea făcută.

Citește și:

În primul rând, ea nu mă iartă pentru că am tuns părul scurt. Sunt certată mereu: «Mami, mi-ai promis că îl lași din nou să crească». Adevărul e că îmi place comoditatea asta, că am o linie fresh. Ei nu. Probabil că mama în ochii copiilor e cea mult mai feminină, cu părul lung, Zâna cea bună, ca să zic așa. Treaba asta prea modernă, tăietura dreaptă, cumva nu se potrivește cu profilul ăla”, a explicat Andreea Marin, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Violeta va pleca la facultate în străinătate

Violeta va termina liceul peste doi ani, însă deja s-a decis cu privire la viitorul său. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, își dorește să studieze în străinătate, chiar dacă prezentatoarei tv îi va fi foarte greu să se acomodeze fără ea.

Citește și:

„Asta nu e ceva ce mă sperie, mă sperie mai mult plecatul la facultate. Își dorește să plece departe și îmi e greu, dar și ea vine și îmi spune: «Mama, crezi că mie nu îmi dau lacrimi că eu nu mă pot despărți de tine. Ce o să facem?». E o fire care își caută independența, dar în același timp știe că e mama acolo oricând. I-am zis: „«Mama, tu singură nu vei fi, pentru că mami face tot ce poate să îți fie cât mai mult timp aproape, dar trebuie să îți iei zborul». Zic asta cu tot sufletul pentru că știu ce înseamnă asta, și eu mi-am luat zborul de lângă tatăl meu, el m-a încurajat totul timpul”, a mai zis vedeta în emisiunea de la KanalD.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.