Setari Cookie-uri

Victor Slav, gata oricând să îi facă pe plac fiicei sale! În ce situație inedită l-a pus micuța Sofia pe tatăl său?

Victor Slav are o relație specială cu fiica sa, Sofia, iar cea mică îl pune adesea în dificultate pe tatăl ei. Cum reușește prezentatorul tv să îi facă pe plac micuței sale?

Chiar dacă s-au despărțit acum mulți ani, Victor Slav și Bianca Drăgușanu au grija că fiicei lor să nu îi lipsească nimic. Chiar dacă locuiește cu mama ei, Sofia petrece suficient timp și cu tatăl ei, astfel încît micuța primește iubire de la ambii săi părinți.

Victor Slav are mare grijă de fiica sa și îi face mereu pe plac. Cei doi au o relație specială, iar după ce prezentatorul își ia fiica de la școală, ea este cea care decide ce vor face întreaga zi. Victor vrea să îi îndeplinească toate poftele, astfel că Sofia știe că orice dorință poate deveni realitate, dacă i-o spune tatălui său.

La un moment dat, Sofia i-a cerut lui Victor Slav un iepure, chiar dacă mai are doi cătei acasă pe care Bianca Drăgușanu i-a cumpărat pentru ea.

„Sofia face bine. Crește. Este în clasa 0. Îi place la școală, pentru că este foarte sociabilă, iar unde sunt copii hop și ea. (…) Când o iau de la școală, ea face programul, pentru că e șefă… Și o întreb: «Tati, ce vrei să facem astăzi?». Și ea spune: «Vreau să mergem la mall să luăm o jucărie, apoi să mergem la animale și după să mergem acasă să ne jucăm cu căsuța». În una dintre zile mi-a zis: «Tati, am nevoie de un iepure». Ea avea doi căței acasă”, a povestit Victor Slav la Kanal D.

Citește și:

Mai mult, Sofia primește nenumărate jucării, inclusiv din partea lui. Victor încearcă tot timpul să o facă pe fiica sa să mai dea din jucăriile pe care le are, însă micuța nici nu vrea să audă.

„Am avut altă problemă aici. Tot îi explic că are foarte multe jucării și că trebuie să mai dăm și la alți copii, că oricum nu se joacă cu toate. Spune că «da, da, așa o să facem» și i-am explicat că dacă are prea multe jucării, alți copii nu au deloc. Ea vrea mereu jucării noi”, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Relația dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au separat la scurt timp după venirea Sofiei pe lume, însă cei doi au păstrat o relație civilizată. Părinții micuței discută doar atunci când vine vorba de fetița lor, în rest fiecare și-a refăcut viața.

Citește și:

„Acum toate discuțiile noastre sunt strict legate de copil și atât. Ne intersectăm doar când sunt probleme sau discuții despre copil, nu avem foarte multe lucruri de discutat ca să iasă ceva contradictoriu.
Orice om se maturizează, timpul trece constructiv și în evoluție”, a dezvăluit Victor Slav pentru unica.ro.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.