Setari Cookie-uri

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu s-a filmat în timp ce plângea în tren: Aveam o criză existențială!

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu s-a filmat în timp ce plângea în hohote în tren, după ce și-a petrecut câteva zile la mama ei, în Arad. Tânăra s-a întors în București, unde a spus că se simte singură.

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu s-a mutat anul trecut în București, aici unde tatăl ei i-a cumpărat un apartament într-un complex rezidențial. Tânăra este la facultate, însă și lucrează, astfel că are proprii ei bani. Recent, ea a fost în vizită la mama ei în Arad, acolo unde a crescut și a locuit până în prezent. Carmina a fost nevoită să revină în București și a filmat drumul ei spre Capitală, pentru canalul de TikTok.

Tânăra a apărut cu ochii în lacrimi pe social media și a menționat că are o "criză existențială", despre care nu a vrut să ofere prea multe detalii.

„Știți cum se zice că sunt doar momente și clipe de fericire în viață. Mă rog, aici aveam o criză existențială pentru că eram în tren spre București, dar asta e o altă parte a poveștii. Mi-am luat bilet de tren din nou, pentru că mi se pare mult mai ușor să ajung acasă de la gară decât dacă aș fi fost cu avionul, aș fi făcut ore întregi de trafic și cine are chef de asta? Nu eu…

Citește și:

Am ajuns până la urmă în București, pot să zic că m-am odihnit cât de cât. Trecând peste chestia asta, am așteptat să vină mașina după ce mi-am comandat. A venit și mașina, m-a dus până acasă. Am observat că vremea aici e foarte urâtă, adică e dizgrațios de urâtă, pe mine mă face să mă simt foarte incomod și foarte depresiv. Am ajuns și acasă, cum am mai zis. Mi-am mai luat și un suc din gară, pentru că mă gândeam că nu am nimic acasă și trebuia să beau și eu ceva, nu mă judecați, mi-a fost poftă de suc.

Am ajuns și la apartament, am deschis toate geamurile ca să se aerisească, mi-am dat seama că s-a depus praful. Asta înseamnă că trebuie să fac curat, dar nu e nicio problemă, că nouă ne place să facem curățenie, dar, până să fac curat, m-am băgat în pat pentru că nu aveam chef de nimic și am fost foarte obosită”, a spus Carmina Vârciu pe pagina ei de TikTok.

Citește și:
@carminaaaat Drumurile noastre toate … #tiktokromania #viral #foryoupage #fypシ #carminaaaat #tren #bucuresti ♬ original sound - 🦋CARMINA🦋

Carmina se simte singură în București și a mai vorbit despre sentimentele sale într-un alt video postat pe social media. Ea le-a declarat internauților că viața în Capitală este foarte grea, mai ales că nu locuiește cu altcineva și o încearcă tot felul de stări.

„În timp ce făceam curat mă gândeam la esența vieții și încercam să găsesc o parte pozitivă în toată negativitatea mea, pentru că suntem oameni și eu la fel am momente și stări foarte anxioase și foarte proaste, de care vreau să știu doar eu și cu care mă zbat în fiecare zi ca să pot să le depășesc. Având în vedere că sunt singură la București din toate punctele de vedere, încerc să mă străduiesc să fac ceva măreț cu viața mea și știu că o să reușesc la un moment dat, pentru că chiar sunt ambițioasă. Dacă îmi doresc ceva, lupt pentru acel ceva, chiar dacă e foarte greu, neimaginabil de greu. Știu că la un moment dat, totul o să fie ok și tind să vă mulțumesc pentru mesaje. Sunt ok, trec uneori prin niște stări și niște faze foarte nașpa ale vieții mele, dar am să le depășesc cu brio”, a zis Carmina Vârciu, imediat după revenirea în București.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    6 Martie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.